rydwany kochają gwardie im więcej tym lepiej

ale niech shino do końca wyjaśni o co chodzi i dlaczego DE to jego ulubiony przeciwnik

Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Pewnie nie.hydra to faktycznie straszny problem dla tk i katapult
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
pierwszy Master od wyjścia wszystkich w.w. armii na normalne punkty, z normalnym formatem odbył się dopiero w zeszly weekend, efekt:GarG pisze:De zrobiły sie mocną uniwersalną Armią... Jednak same wyniki Masterów mówią za siebie. Dalej królują VC i DoCH. Co do TK to lubią armie z małym T i As = DE?
chyba dawno nie grałeś w figurkiJankiel pisze: 9 strzałów z klop w smoka, 6 w hydrę, popychaczki na charioty w gwardię, popychaczki na skorpy w COK, dodatkowy strzał z łuczników w gwardię. Albo gramy na 4000 TK vs 2000 DE, albo DE wystawiają się tyłem i idą tyłem do przeciwnika.
a Lizaki to co? rozumiem że są upośledzone i słabe magicznie...GarG pisze:Najłatwiej było by pociąć magie DE, HE, VC i Doch a reszta na limited ale wtedy będzie płacz ze tylko te armie mają pociętą magie... Ciężko jest coś wymyślić nie ingerując w booki
50% to w sumie mało, a w wfb jest raptem 5 ALthurion pisze:pierwszy Master od wyjścia wszystkich w.w. armii na normalne punkty, z normalnym formatem odbył się dopiero w zeszly weekend, efekt:GarG pisze:De zrobiły sie mocną uniwersalną Armią... Jednak same wyniki Masterów mówią za siebie. Dalej królują VC i DoCH. Co do TK to lubią armie z małym T i As = DE?
TOP 10:
3x VC
2x DE
2x DoCh
1x Skav
1x Liz
moim zdaniem słowo 'królują' jest nadwyraz przesadzone...
popieram w 100%, poczekajmy na wyniki głosowania, które chyba trochę mozolnie idzie ; )zaczynam być powoli zdegustowany tym tematem... mam nadzieje ze jak beda wyniki glosowania Bartek zalozy temat z wstepnym regulaminem i formatem a ten temat zostanie zamkniety, nie wiem jak reszta ale mnie czytanie przechwalek i wishlistow jakos nie interesuje, chce znac format DMP (obojętnie jaki by on nie był) zeby wiedziec jak dobierac ludzi do teamów i tyle... gowno mnie interesują teoretyczne rozwazania nad sila armii lub jej brakiem
pzdr !!
Robson, ale w większości przypadków na obecny BP i R bierze się jedną katapę. Niech tylko wybuchnie albo zostanie rozstrzelana, a wówczas taka hydra robi się uciążliwa.Robson pisze:hydra to faktycznie straszny problem dla tki katapult
rydwany kochają gwardie im więcej tym lepiej![]()
tylko ze dla mnie jako gracza DE oba te sytemy sa beznadziejne - wymagaja odemnie abym zagrał na smoku+hotek+caddy co mi kompletnie nie pasuje.thurion pisze:
EDIT:
a niech bedzie, pisanie dyplomu wkoncu jest nudnejescze pare zdan o tych silach armii, IMO jest tak:
Euro:
DE->Liz->VC->DoCh
BP+R:
DE,VC,DoCh,Liz
Dlatego IMO najlepszy, choc nie idealny jest format BP+R