zacznijmy może od tego że na Patrol magowie maja max 2 poziom..wiec nie mogą rzucać czarów z 4 kości.Janiszek pisze:Patrol . Skaveny vs. Empire . Mag empire wychodzi solo , i puszcza burning heada w ratlinga , clanratów i jezzaile. Rzuca na 4 kościach , 15 . Kolega ma 2 kosci . I co rzucił ? 2x6 . A by moglo wszystko zwiac ...
A skończmy na tym , że w Empire jest przedmiot który pozwala magowi rzucac czary więcej koścmi niz ma to w limicie . [Wizard's Staff]Asassello pisze:zacznijmy może od tego że na Patrol magowie maja max 2 poziom..wiec nie mogą rzucać czarów z 4 kości.Janiszek pisze:Patrol . Skaveny vs. Empire . Mag empire wychodzi solo , i puszcza burning heada w ratlinga , clanratów i jezzaile. Rzuca na 4 kościach , 15 . Kolega ma 2 kosci . I co rzucił ? 2x6 . A by moglo wszystko zwiac ...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
W wczoraj na turnieju miałem to samo , niestety sędziego nie udało mi się przekonać . Mi to pasowało nawet ;]Holgin pisze:A od kiedy od feara się ucieka? jeśli nie zdasz LD, po prostu trafiasz na 6.
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Zajebisty sedziaElgrond pisze:W wczoraj na turnieju miałem to samo , niestety sędziego nie udało mi się przekonać . Mi to pasowało nawet ;]Holgin pisze:A od kiedy od feara się ucieka? jeśli nie zdasz LD, po prostu trafiasz na 6.
A sędzia dawał karniaki
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
A nie powinno? Wydawało mi się, że Skaveny mają Irrestibla na trzynastce. Chyba ktoś tu kogoś zwałowałPatrol . Skaveny vs. Empire . Mag empire wychodzi solo , i puszcza burning heada w ratlinga , clanratów i jezzaile. Rzuca na 4 kościach , 15 . Kolega ma 2 kosci . I co rzucił ? 2x6 . A by moglo wszystko zwiac ...
Ale to chodzi o to, że skaveny rozpraszały i gostek na dwóch kościach wyrzucił 2x6.Pitagoras pisze:dokładnie to przecież imperium waliło czarmarcus_cheater pisze:Tylko przy rzucaniu czaru.