Oj nie jest tak żle. Book jest na dobrym poziomie, chociaż prezentuje małą różnorodnośćDark Knight pisze:No! I chociaż Phil strasznie zrypał tego booka (moim zdaniem) to tym razem sie z nim zgodze.

Moderator: JarekK
Oj nie jest tak żle. Book jest na dobrym poziomie, chociaż prezentuje małą różnorodnośćDark Knight pisze:No! I chociaż Phil strasznie zrypał tego booka (moim zdaniem) to tym razem sie z nim zgodze.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
wystarczy wykreślić tekst i napisać coś nowegoMarsnTwix pisze:Dedukcja, mój drogi Watsonie, dedukcja... To był autokrytyczny post, bo na tym forum nie można usuwać postów.dlamie niepotrzebny post to post pisany pod sobą i jeszcze poprawienie wczesniejszego
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
I znowu przypomnę Ci o dedukcji. Pogłówkuj jeszcze trochę to odkryjesz dlaczego zapisałem te posty tak, a nie inaczej.kuman pisze:wystarczy wykreślić tekst i napisać coś nowegoMarsnTwix pisze:Dedukcja, mój drogi Watsonie, dedukcja... To był autokrytyczny post, bo na tym forum nie można usuwać postów.dlamie niepotrzebny post to post pisany pod sobą i jeszcze poprawienie wczesniejszego