To zupelnie inaczej niz ja mysleJednak Tau zdecydowanie wyszedl najlepiej - zgadzam sie w zupelnosci z Lunnem

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Masz rację, zdjęcia są celowo rozmazane żeby przykryc niedostatki techniczne lub pośpiech.Ryu pisze:Kurde wstrzymywałem się z komentarzami typu: "zajebiste", "świetne" itp. A dlaczego....? Jakoś nie mam zaufania do zdjęć. Albo mi się wydaje, albo te Twoje/Wasze fotki są jakby nieostre. Jakos mam dość spore trudności, żeby złapać krawędzie - ja wiem na oczkach parę dioptrii i to może dlatego, a może nie... Może jakaś dziwna opcja: rozmyj co by przejść nie byłoNaprawdę nie wiem i mam nadzieję, że mam ino schiza jakiegoś
;)
Jakby nie patrzeć na moje hm.... "problemy" ze wzrokiem Twoje prace Lan budzą szacunek. Prawie każda to mistrzostwoBrawo.
Tia... I oto myślenie Pana Romana... Kurde Romku pokaż kiedyś coś bez majstrowania przy phptoshopie czy prace na ebay. Osobiście nie wiem jak malujesz, zresztą może i lepiej...Roman Lord of the Druchii pisze:a przy rozmazanych fotkach niestaranne figsy wygladają super. bądź co bądź idealne na ebay i figsy i fotki
Krrrrrrrwiiiiii!Lan pisze:To ja może zaczne od mojej kolejnej pracy.
Niestety jest to ponownie figurka która juz widzieliscie. Ale czy moja wina ze taki wlasnie sie podobaja?
O tak. Proszę. Błagam. Grożę. Już nigdy więcej tych dwóch wzorów hajelfów!Lan pisze:Postaram sie juz nie robić tego w najblizszej przyszlosci i jakies nowe fajne wzory znalesc.
gdzie mozna takiego kupic?Tomash pisze:Krrrrrrrwiiiiii!Lan pisze:To ja może zaczne od mojej kolejnej pracy.
Niestety jest to ponownie figurka która juz widzieliscie. Ale czy moja wina ze taki wlasnie sie podobaja?
O tak. Proszę. Błagam. Grożę. Już nigdy więcej tych dwóch wzorów hajelfów!Lan pisze:Postaram sie juz nie robić tego w najblizszej przyszlosci i jakies nowe fajne wzory znalesc.