Vampiry a Balancing Patch & Restricted
Moderator: Barbarossa
Re: Vampiry a Balancing Patch & Restricted
kosci przechowywane nie sa liczone jako uzyte.
sumony zabieraja limit pd
tak. bloodline'y mozna powtarzac
sumony zabieraja limit pd
tak. bloodline'y mozna powtarzac
Ja powiem tyle napiszcie chyba nowy dla polski army book dla kazdej armii bo w zadnym kraju nie ma az tak pocietych armii i innych rzeczy jak w polsce chyba po cos to wszystko GW robi i pisze , zeby moglo byc wystawiane a nie BP robic co chwila i co to ma byc jak helm of comander zabiera slota a 2 tanki empire znowu moze wystawiac a co do wrightow 1 mala pitka i caly odzial papa
dania, niemcy to pierwsze dwa przyklady, ktore przychodza na mysl...felek pisze:Ja powiem tyle napiszcie chyba nowy dla polski army book dla kazdej armii bo w zadnym kraju nie ma az tak pocietych armii i innych rzeczy jak w polsce
- SaperHeart
- Piłkarz
eee...Ja przypominam, że to tylko jest gra która ma sprawiać przyjemność, a widzę, że większość osób jeszcze nie dojrzała do takich zabawek...Może GW powinno bardziej pomyśleć i Warhammera udostępnić od 18+, ale nie sądzę by to coś zmieniło...lepiej będzie jak stworzycie jedną żelazną rozpiskę dla każdej armii tak by nie było żadnych sporów o to "co i jak wystawić" lub nowy idealny system
Zawsze będzie batalia o to co jest przegięte, a co słabe...czy to będzie 8ed, 9ed, 10ed itd... GW mogłoby wreszcie zebrać do kupy wszystkie podręczniki i je wspólnie od nowa napisać, tak by każda armia miała swoje mocne i słabe stronny.
Osobiście uważam, że powinniśmy się trzymać oficjalnych ustaleń wydanych przez GW i BP jest troszkę zbyteczny (od razu się paru agresorów się rzuci ). Nie dlatego bo mam chorą rozpiskę...moja armia w całości opiera się na zombiakach i Zombie Dragonie oraz nigdy nie używałem Drakenhofa. Czy to na turniejach czy w wolnym czasie gram zawsze for fan tak by gra sprawiała mi przyjemność.
Prawda jest taka, że przez chore osoby które traktują tą grę nad życie są wprowadzane różne BP itp...
Jestem ciekaw tylko jak GW wyda resztę armii i się okaże, że tak naprawdę Wampiry są za bardzo okrojone przez BP czy wrócimy do pierwowzoru czy będziemy je ulepszać ??
Zawsze będzie batalia o to co jest przegięte, a co słabe...czy to będzie 8ed, 9ed, 10ed itd... GW mogłoby wreszcie zebrać do kupy wszystkie podręczniki i je wspólnie od nowa napisać, tak by każda armia miała swoje mocne i słabe stronny.
Osobiście uważam, że powinniśmy się trzymać oficjalnych ustaleń wydanych przez GW i BP jest troszkę zbyteczny (od razu się paru agresorów się rzuci ). Nie dlatego bo mam chorą rozpiskę...moja armia w całości opiera się na zombiakach i Zombie Dragonie oraz nigdy nie używałem Drakenhofa. Czy to na turniejach czy w wolnym czasie gram zawsze for fan tak by gra sprawiała mi przyjemność.
Prawda jest taka, że przez chore osoby które traktują tą grę nad życie są wprowadzane różne BP itp...
Jestem ciekaw tylko jak GW wyda resztę armii i się okaże, że tak naprawdę Wampiry są za bardzo okrojone przez BP czy wrócimy do pierwowzoru czy będziemy je ulepszać ??
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jak sie okaże że VC są za bardzo okrojone to wszyscy będą happy. Szczególnie ci od tych nowych giętych armii. Potem im przytną armie i będzie płacz
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
wampiry mają piętno armii PG. zbyt wiele razy i zbyt wielu doświadczonych graczy przegrywało z wampirami tylko dlatego, że mieli słabszą armię by zezwolić na zniesienie drastycznych cięć jakie nakłada BP niejako "za karę". w polsce przyszłość mają te armie którymi gra LL a w szczególności mam na myśli DE.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie zapomnijcie dodać że przed sobą świetlaną przyszłość mają TK. A czemu? Bo nimi graaa....
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
A mnie z niewiadomych powodów wampirami idzie gorzej niż O&G i Ogrami i nie jestem w stanie tego ogarnąć.
A licky boom boom down!!!
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Musisz grać VC w nocy. Wtedy mają największego powera
Co jest aż nadto wyraźne w rankingu ligi i wynkach ostatnich turniejów. Dodatkowo, dosyć oburzająca jest dla mnie postawa Barbarossy, który niby gra wampirami, ale układa ograniczenia dla tej armii, by w odpowiednim momencie przerzucić się na DE i masakrować wszystkie wampiry.w polsce przyszłość mają te armie którymi gra LL a w szczególności mam na myśli DE.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
rozszyfrowali was towarzysze, zaraz będzie rewolucja