![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Z tym korkiem to ciekawy pomysł. Rozkawałkowujesz to czy przyklejasz w wielkich plackach? Byłoby miło, gdybyś mógł pokazać zdjęcie jak to wygląda.
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
przyklejam w plackach, ale wez pod uwage, ze ja robie masowke - Ty mozesz poswiecic sie jednej makiecie, ja wlasnie zrobilem 80 pelnowymiarowych stolow... oczywiscie korek jest po wyschnieciu pod nim kleju poszarpany, coby droga zbyt swieza nie byla. sprobuje jakies zdjecia zrobic, ale chwilowo mam problem z aparatem, ktory poczul sie nieswojo po rzucie mojego dzieckaKrzechu pisze:Z tym korkiem to ciekawy pomysł. Rozkawałkowujesz to czy przyklejasz w wielkich plackach? Byłoby miło, gdybyś mógł pokazać zdjęcie jak to wygląda.
Trza yło odpicować jeden-dwa kawałki sprytnie pomyślanych puzli - i powielić.Szaman pisze: przyklejam w plackach, ale wez pod uwage, ze ja robie masowke - Ty mozesz poswiecic sie jednej makiecie, ja wlasnie zrobilem 80 pelnowymiarowych stolow... .
Hala Mirowska, jak wchodzisz od frontu, to po schodach w prawo i tam od razu na piętrze jest ten sklep. W centrum, przy Jana Pawła. Wiesz, gdzie jest i jak dojechać?Telchar pisze:Nie wiem, nie byłem tam w życiu.