Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Re: GraveDigger & Kacper [up 1.09.09]

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Mi się podoba. Fajna konwersja, dobre malowanie. Kolorystyka jak wiadomo jest kwestią gustu. Jedyne co mi się nie podoba to jego pysk, wydaje się być kiepsko pomalowany i niestety psuje całość.
Obrazek

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.unlimitedcolours.com.pl/

Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Bardzo fajne, choć wiedźmy mogłyby być jaśniejsze. Skavenki bardzo fajne ;D =D>

Pytanie, z czego robicie takei skałki co masz pod wiedźmami? tzn takiego równego kształtu?

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

korkowe tacki kuchenne
http://www.unlimitedcolours.com.pl/

Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

skaveny wymiatają...:D kolor skóry witchek mi się nie podoba.. wyglada jak ten sam co ogrowy.. :? ja bym go zrobił sporo jaśniejszego.. :mrgreen: ale brawa za wykonanie =D>
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

mają taką skórę bo to banda meksykanek.

a co do skavenów są super tylko nie wiem czemu ale mi się bardzo podobają

Awatar użytkownika
kacper_
Mudżahedin

Post autor: kacper_ »

Cala czworka :) sorki za wielkosci fotek ale mniejsze nie mogly byc :p

Obrazek
Obrazek

I sam bsb.. FH by grave digger reszta moja

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

pozdro

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Skavena pierwszego od lewej gdzieś już chyba widziałem... ;) A tu proszę! Cała czwórka! Ładnie, ładnie :)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

czysta robota ale... jakoś nie podchodzi mi nmm na skavenach...

kolos
Pseudoklimaciarz

Post autor: kolos »

ogólnie fajne, ale albo robisz zdjęcia bez statywu albo korygujesz niedociągnięcia taką fają funkcją w photoshopie i rozmazujesz lekko modele by nie było widać słabych przejść , ale z odległości stołu modele muszą miażdżyc

kolos
Pseudoklimaciarz

Post autor: kolos »

ogólnie fajne, ale albo robisz zdjęcia bez statywu albo korygujesz niedociągnięcia taką fają funkcją w photoshopie i rozmazujesz lekko modele by nie było widać słabych przejść , ale z odległości stołu modele muszą miażdżyc

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

=D> Razem prezentują się bardzo zacnie :)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Świetne skaveny. Bardzo mi się podobają. Ciekawe konwersje, dobre malowanie. Sztandar już w ogóle super =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
kacper_
Mudżahedin

Post autor: kacper_ »

kolos pisze:ogólnie fajne, ale albo robisz zdjęcia bez statywu albo korygujesz niedociągnięcia taką fają funkcją w photoshopie i rozmazujesz lekko modele by nie było widać słabych przejść , ale z odległości stołu modele muszą miażdżyc
Zdjecia robione bez statywu. Photoshopa nie mam i go nie uzywalem :p jedynie lekko rozjasnilem fotki w jakims prostym pragramie graficznym

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

myślę że można by te metaliki pobrudzić a ostrza takie zielonkawe zrobić. noi zgodzę się z resztą że sztandar jest mega, powiedz mi czy samą szmate robiłeś sam czy jest od jakiegoś oddziału (best herd może?)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

kolos pisze:ogólnie fajne, ale albo robisz zdjęcia bez statywu albo korygujesz niedociągnięcia taką fają funkcją w photoshopie i rozmazujesz lekko modele by nie było widać słabych przejść , ale z odległości stołu modele muszą miażdżyc
Tak , tak w CS4 dorzucili funkcje "korkecja niedociagniec na miniaturkach"...
Jak masz zamiar takie bzdury pisac to lepiej sie wyloguj.

Bqardzo fajne te szczurki, klimatyczne. Jedynie zielone pedy u sztandarowca wygladaja jak niepomalowany gs. U drugiego z lewej prezentuja sie znacznie lepiej.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Mnie tylko rażą te świecące oczy na czaszce seera :wink: reszta bardzo fajna :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

runepriest pisze:myślę że można by te metaliki pobrudzić a ostrza takie zielonkawe zrobić. noi zgodzę się z resztą że sztandar jest mega, powiedz mi czy samą szmate robiłeś sam czy jest od jakiegoś oddziału (best herd może?)
szmata jest z oddziału ogrów - wiem bo mam taka sama ; ) tez na szczurzym bsb`ku ( u mnie zrobiłem go z warlorda): ).. moze nie tak pomalowana hehe ale ; D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Rapta to chyba kolejne wcielenie Vegi tylko poki co jest jeszcze w miare grzeczny ;)

Wlasnie skumalem ,ze to konwersje ktore Pasiak robil dla Cosma , a widze malowanie by Kacper ;)

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

figurki masakrują, maja charakter
jedyne co mnie się nie podoba to "suty" sztandarowego, jak dla mnie psują efekt. ale to tylko
kwestia gustu

ODPOWIEDZ