Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: GraveDigger & Kacper [up 1.09.09]
Mi się podoba. Fajna konwersja, dobre malowanie. Kolorystyka jak wiadomo jest kwestią gustu. Jedyne co mi się nie podoba to jego pysk, wydaje się być kiepsko pomalowany i niestety psuje całość.
- GraveDigger
- Chuck Norris
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- GraveDigger
- Chuck Norris
korkowe tacki kuchenne
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Razem prezentują się bardzo zacnie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zdjecia robione bez statywu. Photoshopa nie mam i go nie uzywalem :p jedynie lekko rozjasnilem fotki w jakims prostym pragramie graficznymkolos pisze:ogólnie fajne, ale albo robisz zdjęcia bez statywu albo korygujesz niedociągnięcia taką fają funkcją w photoshopie i rozmazujesz lekko modele by nie było widać słabych przejść , ale z odległości stołu modele muszą miażdżyc
Tak , tak w CS4 dorzucili funkcje "korkecja niedociagniec na miniaturkach"...kolos pisze:ogólnie fajne, ale albo robisz zdjęcia bez statywu albo korygujesz niedociągnięcia taką fają funkcją w photoshopie i rozmazujesz lekko modele by nie było widać słabych przejść , ale z odległości stołu modele muszą miażdżyc
Jak masz zamiar takie bzdury pisac to lepiej sie wyloguj.
Bqardzo fajne te szczurki, klimatyczne. Jedynie zielone pedy u sztandarowca wygladaja jak niepomalowany gs. U drugiego z lewej prezentuja sie znacznie lepiej.
Mnie tylko rażą te świecące oczy na czaszce seera reszta bardzo fajna
szmata jest z oddziału ogrów - wiem bo mam taka sama ; ) tez na szczurzym bsb`ku ( u mnie zrobiłem go z warlorda): ).. moze nie tak pomalowana hehe ale ; Drunepriest pisze:myślę że można by te metaliki pobrudzić a ostrza takie zielonkawe zrobić. noi zgodzę się z resztą że sztandar jest mega, powiedz mi czy samą szmate robiłeś sam czy jest od jakiegoś oddziału (best herd może?)
Rapta to chyba kolejne wcielenie Vegi tylko poki co jest jeszcze w miare grzeczny
Wlasnie skumalem ,ze to konwersje ktore Pasiak robil dla Cosma , a widze malowanie by Kacper
Wlasnie skumalem ,ze to konwersje ktore Pasiak robil dla Cosma , a widze malowanie by Kacper
- Aron_Banalny
- Masakrator
figurki masakrują, maja charakter
jedyne co mnie się nie podoba to "suty" sztandarowego, jak dla mnie psują efekt. ale to tylko
kwestia gustu
jedyne co mnie się nie podoba to "suty" sztandarowego, jak dla mnie psują efekt. ale to tylko
kwestia gustu