CzarnY pisze:...tak naprawde kto nie idzie do przodu, ten sie cofa.

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
CzarnY pisze:...tak naprawde kto nie idzie do przodu, ten sie cofa.
jesli tak ma to wygladac, to ja jestem zdecydowanie przeciw. adeon zrobil swietna strone ligowa, i oddawanie nadzoru nad tym w zasadzie nikomu nie znanej osobie, byloby grubym bledem z naszej strony.adeon pisze:Moja strona według tego planu znika z powierzchni ziemi i oddaje wszystkie zgromadzone dane nowej stronie. Jak dla mnie trochę więcej niż pi*oko.
Czemu ? Jeśli nowa strona byłaby lepsza to dlaczego nie ? Sentyment sentymentem, ale bez przesady....Gobos pisze:jesli tak ma to wygladac, to ja jestem zdecydowanie przeciw. adeon zrobil swietna strone ligowa, i oddawanie nadzoru nad tym w zasadzie nikomu nie znanej osobie, byloby grubym bledem z naszej strony.
Wow, ale się tajemniczo zrobiło....Ziemko pisze:Po przeanalizowaniu wszystkich faktow , o ktorych czesc uzytkownikow LL jeszcze nie wie , a sie dowie niebawem - jestem zdecydownie przeciwny. Niech ScorpiusX zaklada wlasna lige , zycze mu powodzenia
Moze byc.Ziemko pisze: Dlatego jestem za tym , zeby stworzy Tajne LL ( na wzor tajnego LS , jedno jest jawne , drugie nie) , gdzie bedziemy mogli spokojnie , bez postronnych gapiow i zbednych komentarzy pogadac.
No, dokładnie. Klimaty jak za wiadomych rządów.karlee pisze:Ziemko, to podaj do informacji publicznej to co masz podac, bo poki to tym postem tylko mącisz...
Mam sobie dobić posta pisząc "zgadzam się z Morrokiem i Dalmarem"?karlee pisze:I wogole czemu tak cicho w tym temacie ?? Przeciez to istotna sprawa...