Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Re: Tattoo ...

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Biohazard na karku mam dlatego, że ojciec mi cały czas wmawiał, że sie do niczego nie nadaje i nic nie osiągne. No to przypomina mi, że mam sie wziąć do roboty i coś osiągnąć a nie być śmieciem. Dla Ciebie sztuka, dla mnie forma sztuki i nauczki na całe życie. Może nie tyle nauczki co taka forma przypomnienia bo niestety nadal sie zapominam... Widać debil debilem pozostanie przez całe życie :x

A czemu byś sie zastanowił nad wydziaraniem fuck? Ma jakieś grypserskie znaczenie? Żebym na cwela nie wyszedł czy kogoś...
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Bez obrazy, ale tatuowanie sobie słowa 'fuck' jest strasznie gówniarskie i wieśniackie
Także tego

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Oczywiście bez obrazy. Narazie tylko kminie także obacze co z tego wyjdzie.

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Lunn pisze:Bez obrazy, ale tatuowanie sobie słowa 'fuck' jest strasznie gówniarskie i wieśniackie
Także tego
Dokładnie.

To tak jakbyś sobie "kurwa" wytatuował (chodzi o sposób użycia słowa w języku angielskim).

Ja rozumiem walnąć sobie gdzieś "Piękny strzał milordzie - No kurwa", ale sama kurwa będzie...kiepska :wink:

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

No teraz to Jasiuuu musi zrobić komiks z tekstem "Piękny strzał milordzie - No kurwa"! Stary pojechałeś teraz po bandzie na całego (Sam Hill sie chowa) :D

Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Obrazek

ekhm

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

poza tym ja dziary traktuje jako forme sztuki, a nie rodzaj przekazu
Można to chyba połączyć :wink:

Chcicałem sobie kiedyś wytatuować paliczki ,ale doszedłem do wniosku ,ze to slaby pomysł :wink: Poczekam aż zrobię cały rękaw i wtedy ewentualnie ... :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

rekaw mozna zaslonic koszula. w rekawiczkach do pracy to raczej slaby pomysl.
oczywiscie wszystko zalezy od tego, gdzie bedziemy pracowac. dziarajac sobie dlonie na pewno ograniczamy sobie wybor ofert ;)
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Lunn właśnie wróciłem z roweru i sie śmiać nie moge... Wstydziłbyś sie :P

Ale komiks kozak.

Szaman no niestety mając dziary w widocznych miejscach w naszym kraju faktycznie sie ogranicza możliwość znalezienia pracy...

Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Dark Knight pisze:Szaman no niestety mając dziary w widocznych miejscach w naszym kraju faktycznie sie ogranicza możliwość znalezienia pracy...
nie tylko w naszym kraju. roznica polega na tym, ze u nas sa problemy z zatrudnianiem wydziaranych tylko dlatego, ze dziary maja. natomiast dziary w widocznym miejscu to inna sprawa - z tymi na "cywilizowanym zachodzie" tez bedzie ciezko o sensowna robote...

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Słyszałem różne opinie o tym. Ale pewności nie mam więc kłócił sie nie będe.

Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Wiesz to tez zależy od stanowiska :wink: Doradca finansowy ,który ma bezpośredni kontakt z klientem ,z wydzierganymi dłońmi i szyją ... :wink: Co innego np: robota w reklamie itp. gdzie liczy się pomysł czy kreatywność . Są zawody gdzie bardziej uchodzą :wink: można rzec . Chociaż to w sumie od konkretnego pracodawcy zależy .W Polsce IMHO długo jeszcze tatuaż będzie się równać : ZK ,margines itp. Chyba musi wymrzeć jedno pokolenie :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Szaman pisze:to jest miszcz :mrgreen:

Obrazek
hehe... to jest dobre. Lubie tatuaże z pomysłem i poczuciem (raczej czarnego w tym wypadku) humoru :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

poszedłbyś do lekarza, który miałby na dłoniach wytatuowane Love, Hate albo Fuck ?

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

dla mnie luz :) To go raczej nie dyskredytuje jako dobrego specjalisty :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

szczurek pisze:dla mnie luz :)
dla Ciebie tak - ale pewnie bylbys w mniejszosci ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Wyjątek potwierdzający regułę :?: :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Obrazek
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Komiks w pytke, przez parę minut nie mogłem przestać się śmiać =D> =D>

Szaman: ale przecież sztuka to jest forma przekazu... emocji :) Jedno i drugie jest jak najbardziej do połączenia, więc śmiało !

Skoro już jesteśmy w temacie tatuaż-praca. To ja pracuję w bardzo poważnym urzędzie na stanowisku merytorycznym. Mam kontakt zarówno z dyrekcją jak i podatnikami (zwykle są to prezesi firm, księgowe, prawnicy), i ostatnio mój tatuaż na ramieniu się niechący wydał w obecności całego zespołu (30-50 lat) jak i kierownictwa (lat 50+) i .... pełen luzik! :shock: Wszyscy oglądali zaciekawieni, i zamiast tekstów w stylu "panie Karolu to nie przystoi dla urzędnika" to były "też chce sobie cośtam wydziarać - gdzie robiłeś?" itd. Póki co nie było żadnej reprymendy, i wszyscy gładko to przyjeli. Jestem w pozytywnym szoku :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

karlee pisze:Skoro już jesteśmy w temacie tatuaż-praca. To ja pracuję w bardzo poważnym urzędzie na stanowisku merytorycznym. Mam kontakt zarówno z dyrekcją jak i podatnikami (zwykle są to prezesi firm, księgowe, prawnicy), i ostatnio mój tatuaż na ramieniu się niechący wydał w obecności całego zespołu (30-50 lat) jak i kierownictwa (lat 50+) i .... pełen luzik! :shock: Wszyscy oglądali zaciekawieni, i zamiast tekstów w stylu "panie Karolu to nie przystoi dla urzędnika" to były "też chce sobie cośtam wydziarać - gdzie robiłeś?" itd. Póki co nie było żadnej reprymendy, i wszyscy gładko to przyjeli. Jestem w pozytywnym szoku :)
no i super - ale mimo wszystko dloni wydziaranych nie masz ;)

ODPOWIEDZ