Rozpiska do bólu standardowa na 1650 ale za to najtańsza pieniężnie jak się tylko da:
-imperialny cannon (odpowiednio skrócony schaosowany bitsami których bedziesz miał pełno) lub skullpasowe działko krasnoludzkie bo tanie...
-3x5 knightów
-2x5 maruderzy konni
-2x5 psy
-exalted na dysku (ja zrobiłem ze screamerki na niej piesza postać)
-2xkonni magowie
-army book
Koszt zamyka się w 400-450 pln i można spokojnie sobie grać, ćwiczyć, myśleć co tu jeszcze dokupić...
prosze o pomoc
Moderator: JarekK
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Delight, wcale się nie gniewam.Jak mus to mus
Teraz co do kupna figurek, battalionu i takie tam.
Co będzie obowiazkowe to napisał ci Grolshek.
3 knightsi
2 psy
i 2 marudy konne na cytadeli wyniesie to niecałe 400zł
Warto jest kupić większą ilość modeli w sklepie , zawsze mozna utargować cos z ceny/
Dlaczego ja ci proponuje battalion. A no dla tego , ze jak wydasz jednorazowo 200 zł na figurki i dokupisz sobie green stuff to będziesz miał masę zabawy nie tylko z grania ale i konwertowania figurek.CHodzi o to ze jak kupisz battalion to kupujesz to co i tak mialeś kupić plus fajne figurki do konwertowania. EWENtualnie zawsze można sprzedać na allegro , same figurki warriorów i maruderów bez bitsów.
Jeśli masz gdzies okazje kupic konnych maruderów, za małe pieniądze to KUPUJ!!!!!!!
Teraz co do kupna figurek, battalionu i takie tam.
Co będzie obowiazkowe to napisał ci Grolshek.
3 knightsi
2 psy
i 2 marudy konne na cytadeli wyniesie to niecałe 400zł
Warto jest kupić większą ilość modeli w sklepie , zawsze mozna utargować cos z ceny/
Dlaczego ja ci proponuje battalion. A no dla tego , ze jak wydasz jednorazowo 200 zł na figurki i dokupisz sobie green stuff to będziesz miał masę zabawy nie tylko z grania ale i konwertowania figurek.CHodzi o to ze jak kupisz battalion to kupujesz to co i tak mialeś kupić plus fajne figurki do konwertowania. EWENtualnie zawsze można sprzedać na allegro , same figurki warriorów i maruderów bez bitsów.
Jeśli masz gdzies okazje kupic konnych maruderów, za małe pieniądze to KUPUJ!!!!!!!
granie ofensywanym chaosem to tak naprawdę granie pieskami i fastami, jako że przesiadasz się z krasi to skup się na tym aspekcie gry.
psiaki kupisz na allegro za grosze (najlepiej od OnG) fasty kupisz stare za grosze lub sypniesz trochę kasą i piękne nowe kupisz , knightów na start proponowałbym nie kupować bo to droga inwestycja a może ci się odwidzi granie tą cudowną armią
psiaki kupisz na allegro za grosze (najlepiej od OnG) fasty kupisz stare za grosze lub sypniesz trochę kasą i piękne nowe kupisz , knightów na start proponowałbym nie kupować bo to droga inwestycja a może ci się odwidzi granie tą cudowną armią