STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
Re: STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
pewno 3 ogólnie bo po 3 to byłoby przegięcie 

myslę, ze po porstu dobrze by było znaleźć jakiś większy lokal ;] i się tam wbić między ludzi ;]2-gie WAZNE
Proszę mi dać znać (na gg 2622826) kto jes zainteresowany wyjściem na piwko z soboty na niedzielę- jeżeli uzbiera się dużo osób to zamówię dla nas osobny lokal, albo jakąś mniejszą rezerwację zeby byly miejsca siedzące![]()
myslę, że fish i kacper coś doradzą

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
lokal zawsze się znajdzie, o to nie ma raczej problemu.
Gorzej gdyby zebrało się jakoś 20 osób i nagle miejca zabrakło w jednym i musielibyśmy ulokować się w kilku, ale Pasaż Niepolda jst o tyle fajny, że obok siebie jest jakieś 50 knajp
Gorzej gdyby zebrało się jakoś 20 osób i nagle miejca zabrakło w jednym i musielibyśmy ulokować się w kilku, ale Pasaż Niepolda jst o tyle fajny, że obok siebie jest jakieś 50 knajp

tylko żeby się pogoda opanowało
wczoraj jak wiało to odczuwalna temp. była -25C 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- morgan10005
- Falubaz
Pytanie co do scenariusza 3 ,czy nieczarujecym bohaterem może być prince w TK?
Wymagany jeden BSB na sojusz . Czyli jedna z dwóch armii musi miec BSB ,a druga moze jezeli chce ale nie musi .MISZTA pisze:Hej!
mam pytanie do regulaminu.
Pojawił się zapis że " 1 obowiązkowy bsb "
czy ten jeden obowiązkowy bsb działa na obie armie w sojuszu??
Pojawiło sie takie pytanie w tym temacie ale nie znalazłem na nie żadnej odpowiedzi.
@all przysyłać rozpy, bo po kolokwiach co mam nie ogarnę burdelu jak mi w 2 dni przyślecie 
@Robson- zamówiłem pogodę, 30 stopni, laski w bikini, żadnej chmurki na niebie
@Mrcimsz- jak nie pijesz to co sie odzywasz? ;p
@Co do pytań (nie będę określał jakich, bo częśc ludzi mogłaby się obrazić) Wszelkie informacje są w pierwszym poście. Masz pytanie, nie jesteś pewien? Przeczytaj jeszcze raz. Jeżeli dalej nie znalazłeś odpowiedzi na jaki mail podesłać rozpę, albo czy zdanie "jeden obowiązkowy BSB na sojusz" nie jest wystarczająco jednoznaczne, to nawet Ja ci nie pomogę.
Jeżeli masz za to jakieś ciekawe pytane, które mnie zainteresuje- wal.

@Robson- zamówiłem pogodę, 30 stopni, laski w bikini, żadnej chmurki na niebie
@Mrcimsz- jak nie pijesz to co sie odzywasz? ;p
@Co do pytań (nie będę określał jakich, bo częśc ludzi mogłaby się obrazić) Wszelkie informacje są w pierwszym poście. Masz pytanie, nie jesteś pewien? Przeczytaj jeszcze raz. Jeżeli dalej nie znalazłeś odpowiedzi na jaki mail podesłać rozpę, albo czy zdanie "jeden obowiązkowy BSB na sojusz" nie jest wystarczająco jednoznaczne, to nawet Ja ci nie pomogę.
Miszta napisal takie zdanieMorrok pisze: @Co do pytań (nie będę określał jakich, bo częśc ludzi mogłaby się obrazić) Wszelkie informacje są w pierwszym poście. Masz pytanie, nie jesteś pewien? Przeczytaj jeszcze raz. Jeżeli dalej nie znalazłeś odpowiedzi na jaki mail podesłać rozpę, albo czy zdanie "jeden obowiązkowy BSB na sojusz" nie jest wystarczająco jednoznaczne, to nawet Ja ci nie pomogę.
Wiec jak sie ma Twoja Morrok odpowiedz i Janiszka do tego pytania?? Z zasad nie mozna wywnioskowac czy jeden BSB dziala w sojuszu na obydwie amrie czy tylko na armie macierzysta, a o to sie pyta Miszta. Jak pisze czy dziala na obie armie to wg mnie napisal bardoz dobre pytanie ktore zasady nie wyjasniaja. Wyjasniajac dokladniej chodzi o to czy jak gram z kolega ktory ma BSB to czy ja tez moge przerzucac breaka z jego BSB czy nie, a tego w zasadach nie ma.czy ten jeden obowiązkowy bsb działa na obie armie w sojuszu??
jesteś w porządku@Robson- zamówiłem pogodę, 30 stopni, laski w bikini, żadnej chmurki na niebie

Dot. BSB
odpowiem za Morroka, który pewnie nie ma siły na takie pytania... Nie działa

RIP
jedziemy grać a nie oglądać samice w bikini 
Morrok, ekipa na piwko po już zamknięta?
jak nie to z krzyśkiem się dołączamy
ps. sprawdziłem, chatę mam wolną i dwie osoby mogą przenocowac. trzeba mieć tylko swoją karimatkę/materac ( mam za mało łóżek)
nocleg jest również możliwy z piątku na sobotę, gdyby ktoś z Was przyjeżdżał w piatek wieczorem lub sobotę rano a nie wiedział jak trafić na turniej, to chętnie służę za przewodnika

Morrok, ekipa na piwko po już zamknięta?
jak nie to z krzyśkiem się dołączamy

ps. sprawdziłem, chatę mam wolną i dwie osoby mogą przenocowac. trzeba mieć tylko swoją karimatkę/materac ( mam za mało łóżek)

nocleg jest również możliwy z piątku na sobotę, gdyby ktoś z Was przyjeżdżał w piatek wieczorem lub sobotę rano a nie wiedział jak trafić na turniej, to chętnie służę za przewodnika

Jesli mozesz z laski swojej jak powazny i kulturalny czlowiek wyjasnic co z tym pytaniem jest nie tak?? Jest w zasadach wzmianaka o tym? nie ma wiec jelsi sie ktos o to pyta co moze dla Ciebie jest oczywiste nie musi takie byc dla kogos innego i w mysl zasady kto pyta nie bladzi. Wiec jakies swoje przemyslenia zachowaj dla siebie bo to pytanie (dodam ze nie moje) jest dobre jak kazde inne.Robson pisze: Dot. BSB
odpowiem za Morroka, który pewnie nie ma siły na takie pytania... Nie działa
I radzilbym troche wiecej szacunku dla innych ludzi chyba ze jestes jakims 5-latkiem wowoczas ok. Osobiscie uwazam ze Twoja wypowiedz jest (przepraszam za okreslenie) buracka i wielce nie stosowna. A druga sprawa nikt nie pyta sie Ciebie tylko organizatora.
Ostatnio zmieniony 5 lis 2009, o 09:59 przez Helkar, łącznie zmieniany 1 raz.