Prosze o jakieś namiary do Mateusza Wanty i Jacka Grothy (najlepiej telefony)
Pm poszłoMorrok pisze: Prosze o jakieś namiary do Mateusza Wanty i Jacka Grothy (najlepiej telefony)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lukaszxx pisze:co było nie tak z testem wiedzy? spinający sędzia?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Mam zastrzeżenie do tego- pal licho kto zyskał na tym etc. ale dlaczego zaznaczyłeś to jako poprawną odpowiedź dla wszystkich? Niektórzy rozmyślnie odpowiadali Skryre... I nie wiem co konstrukcja testu miała do rzeczy:-PMorrok pisze:1. Jak na imię miała matka Sigmara?
Griselda
5. Jak nazywa sie Bóg Chaos Dwarf’ów?
Hashut
7. Na jaki czar może zamienić Smoczy Mag jeden ze swoich wylosowanych czarów?
Flaming Sword of Rhuin
9. 30 Stormvermin’ów z warbannerem i BSB w środku, który posiada Banner Of The Swarm
zostaje zaszarżowanych przez 5 psów Khorne’a z Heraldem Khorne’a, który też jest BSB. Ginie 8 szczurów. Wynik walki to:
Szczury przegrywają o 1
2. Podaj nazwisko Cesarza Imperium, Karla Franza?
Holswig-Shliechstein
4. Kto jest siostrą Malekitha?
Yvraine
6. Dziesięciu Chaos Dwarfs Blunderbuss strzela do domku:
W domek leci d6 strzałów
8. Ile czarów zna Vampire z mocą Forbidden Lore?
7
10. Squig Hoppers wychodzą zza krawędzi po pościgu:
Nie ruszają się w ogóle
3. Który klan jest najpotężniejszy?
to pytanie zostało odrzucone.
Źle przeczytałem i test był skonstruowany na odpowiedź: "Mors". Gobos mi wykazal, że się mylę. Poprawną odpowiedzią był: "Skryre"
Żeby wyniki nie były wypaczone, zaliczyłem wszystkim to pytanie.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ja tam nie mam nic przeciwko pytaniom z fluffu, ale tutaj pala zostala przegieta - pytanie o matke sigmara czy nazwisko imperatora nie sa fajne - ja strzelalem i akurat raczej trafialemGrazbird pisze:Robson, a test z wiedzy nie powinien być głównie z fluffu ?
Na którymś strategiconie test składał się głównie z pytań matematyczno-teoretycznych...dla mnie- przykrość i smutek.
a na moje to pokazuje kto nie ma co robić w domu i się uczy na pamięć jakiś gówien z wyimaginowanego świata na pamięć, pytania na teście powinny być 9/10 pytań z zasad i jedno z fluffuwydaje mi się, że takie pytania dopiero pokazują, kto tak naprawdę jest zainteresowany swoją armią.... a nie tylko przerzuca się na jakąś opcję w zależności od jej mocy...