EURO 2012

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

final to w Kijowie :P dla mnie za daleko :P

ja se wykupie wszsytkie bilety na mecze w gdansku, czyli jakies tam grupowe + cwiercfinal, no i mecz otwarcia i polfinal w wawie... no i naszych tez :) o ile nie beda na Ukrainie albo w Krakowie :P

o ile PZPN da :wink:

p.s.
zakladajac ze do 2012 dozyje :wink: :wink: :P

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Właśnie mecz otwarcia :) tu też muszę być :D. Ciekawi mnie tylko czy będzie tak jak z biletami na MŚ czyli większość biletów imienna - pozostałe totalnie czyste :D Takie bilety na 100% jak będą dostaną prezesi większych firm dla pracowników itd... tak było na ostatnie MŚ

Jest jeden + zakładając, że będzie można zarezerwować 2 bilety na 1 osobę ( czyli np dla mnie i osoby towarzyszącej) można połowę rodzinki wrzucić na listę rezerwacji a później sprzedać bileciki hehehe
Daleko w przyszłość wybiegam ale mi np w Dortmundzie koleś dawał za bilet 1500 EURO :D ale polazłem na stadion i kopara mi opadła do ziemi.
Ludzie sprzedawali bilety imienne a kupujący i tak wchodzili. Nawet dowodu nie chcieli przy kontroli.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Raf
Tu mnie masz
Robie spis gdzie bylem:
Siedlce, Stogi, Zabianka, Wrzeszcz, Morena, N. Port, Brzezno, Prxymorze, Orunia, Niedzwiedniku (ale bylem malusi i nic nie pamietam :P)

Wsrodmiesiu z tych sprytniejszych ulic to:
Łakowa :) bylem tam kilka razy i poza tym, ze sie na mnie dziwnie patrzyli to nic nie zauwazylem o wrogosci. Owszem nieprzyjemnie tam.

Panie i Panowie bedzie dobrze
w koncu Polak potrafi ...

Jesli aborcja/lustracjia nie przycmi problemu to mamy calkiem duze szanse na powodzenie imprezy.

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Dla wszystkich tych którzy uważają, że miasto X jest lepsze od Gdańska bo w X jest stadion a w Gdańsku nie ma odpowiem: a myślicie że dlaczego Polska ma możliwość organizacji Euro? BO W POLSCE NIE MA STADIONÓW, dlatego można je wybudować!

Federacja wie, że taka organizacja imprezy to szmal, inwestycje, nowe technologie i ruch w interesie. Gdyby było inaczej mistrzostwa byłyby we Włoszech, ale pomyślcie co to byłyby za mistrzostwa: po prostu posprzataliby stadiony, pilkarzyki by przyjechali, zagrali, wyjechali, end of story. A u nas bedziemy tym zyli przez 5 lat, powstaną nowe stadiony i strefa cywilizacji piłkarskiej przesunie się 1000 kilosów na wschód.

A odnośnie Baltic Areny: na stadionach nie tylko gra się w ligową piłkę. Zresztą już dawno prezydent Adamowicz zapowiadał, że ten stadion powstanie w Gdańsku niezaleznie od tego, czy będzie Euro w Polsce czy nie...

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Panowie i Panie a jaka powinna być waszym zdaniem maskotka :)
tylko proszę nie kaczka lub kaczki :D

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Ta maskotka - logo już chyba jest...

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

W trójce mówili, że póki co piłkarze w biało- czerwonych i żółto-niebieskich strojach kopiący piłkę są na razie gadżetem oficjalnym :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Aro pisze:Panowie i Panie a jaka powinna być waszym zdaniem maskotka :)
ty sie nie o maskotke tylko o to kto bedzie hymn spiewal lepiej martw ;) ;)

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Shino pisze:
Jak to kto? Rubik, albo inna mutacja Wiśniewskiego :roll:

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Shino pisze:
No jak to kto ?? Edyta z naszym Prezydentem :D to będzie ostra jazda ehehe

Awatar użytkownika
Vilgefortz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Vilgefortz »

cieszcie sie cieszcie :P
za 4 lata bedziecie plakac jak sie okaze ze mistrzostwa beda tylko na ukrainie bo u nas jak zwykle rozkradna fundusze na autostrady i stadiony :lol2:
listkiewicz sobie pewnie 8-ma chate wlasnie stawia za ta kase :d

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

thurion pisze:
Ypsilanti pisze:Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi? :?
Gotrek, ty chyba z krzesla spadles i lubisz ryzykowac wlasnym zyciem 8) :wink:
Chodziło mi tu bardziej o Śląsk, który jest typowym średniakiem. Lechia z 5 pozycją jest lepsza, ale i tak raczej do OE nie wejdzie, a taki Widzew przecież w cuglach wygrał drugą ligę (a teraz jest średniakiem w OE... ;) ).
thurion pisze:powiedz mi jaka druzyna gra na codzien na Wembley :wink:
Wydaje mi się, że porównanie Polski do Anglii jest trochę nie na miejscu :P Tam nie ma jednego dobrego stadionu w całym mieście. U nas nawet jednego w całym kraju nie ma... :(

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

lol.

czyli idac twoja filozofia to stadiony powinny byc w lubinie, bełchatowie, kielcach, no i w warszawie. widac jestes znawca.
:roll:

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

... Lechia z 5 pozycją jest lepsza, ale i tak raczej do OE nie wejdzie
No nie wejdzie choc jeszcze ma sznanse ale ostatnimi meczami je pogrzebała troche.
A tak naprawde to Lechisci chca derbów pomorza(oj to będzie krwawy dzień :twisted: ) tak bardzo ze nawet do 1 nie chca wejsc :wink:

[/quote]

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

krwawy... beda rzeznie :P ty masz 5 minut do stadionu w gdyni, ja mam 5 minut do stadionu w gdansku, a obaj bedziemy pewnie robic wszsytko zeby byc jak najdalej od w.w. obiektow :P

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Pawełek pisze:czyli idac twoja filozofia to stadiony powinny byc w lubinie, bełchatowie, kielcach, no i w warszawie.
Stadiony powinny być tam, gdzie ludzie będą na nie przychodzić. Sytuacja taka jak w Portugalii, że na wypasiony stadion na 50 tyś. luda przychodzi 800 osób to jakiś absurd, jeśli w innym mieście tysiące ludzi mają się kisić na stadionach które nie powinny być w ogóle dopuszczone do rozgrywek.
widac jestes znawca.
Dziękuję za uznanie!

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

...a obaj bedziemy pewnie robic wszsytko zeby byc jak najdalej od w.w. obiektow
Ja bede robił żeby być jak najbliżej :)
Troche andrenaliny nie zaszkodzi :wink:

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Ypsilanti pisze:
Pawełek pisze:czyli idac twoja filozofia to stadiony powinny byc w lubinie, bełchatowie, kielcach, no i w warszawie.
Stadiony powinny być tam, gdzie ludzie będą na nie przychodzić. Sytuacja taka jak w Portugalii, że na wypasiony stadion na 50 tyś. luda przychodzi 800 osób to jakiś absurd, jeśli w innym mieście tysiące ludzi mają się kisić na stadionach które nie powinny być w ogóle dopuszczone do rozgrywek.
widac jestes znawca.
Dziękuję za uznanie!
czyli gdzie beda przychodzi jak nie w gdansku czy wroclawiu?

bo lodz jako najbardziej syfiaste miasto opada
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2007, o 12:24 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Chory pisze:
...a obaj bedziemy pewnie robic wszsytko zeby byc jak najdalej od w.w. obiektow
Ja bede robił żeby być jak najbliżej :)
Troche andrenaliny nie zaszkodzi :wink:
podobno teraz w Trójmieście są ostre jazdy zwiazane z flagami lechii?

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Nie będę już tego komentował, nie chce się zniżać do twojego poziomu...

ODPOWIEDZ