EURO 2012
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Właśnie mecz otwarcia tu też muszę być . Ciekawi mnie tylko czy będzie tak jak z biletami na MŚ czyli większość biletów imienna - pozostałe totalnie czyste Takie bilety na 100% jak będą dostaną prezesi większych firm dla pracowników itd... tak było na ostatnie MŚ
Jest jeden + zakładając, że będzie można zarezerwować 2 bilety na 1 osobę ( czyli np dla mnie i osoby towarzyszącej) można połowę rodzinki wrzucić na listę rezerwacji a później sprzedać bileciki hehehe
Daleko w przyszłość wybiegam ale mi np w Dortmundzie koleś dawał za bilet 1500 EURO ale polazłem na stadion i kopara mi opadła do ziemi.
Ludzie sprzedawali bilety imienne a kupujący i tak wchodzili. Nawet dowodu nie chcieli przy kontroli.
Jest jeden + zakładając, że będzie można zarezerwować 2 bilety na 1 osobę ( czyli np dla mnie i osoby towarzyszącej) można połowę rodzinki wrzucić na listę rezerwacji a później sprzedać bileciki hehehe
Daleko w przyszłość wybiegam ale mi np w Dortmundzie koleś dawał za bilet 1500 EURO ale polazłem na stadion i kopara mi opadła do ziemi.
Ludzie sprzedawali bilety imienne a kupujący i tak wchodzili. Nawet dowodu nie chcieli przy kontroli.
Raf
Tu mnie masz
Robie spis gdzie bylem:
Siedlce, Stogi, Zabianka, Wrzeszcz, Morena, N. Port, Brzezno, Prxymorze, Orunia, Niedzwiedniku (ale bylem malusi i nic nie pamietam )
Wsrodmiesiu z tych sprytniejszych ulic to:
Łakowa bylem tam kilka razy i poza tym, ze sie na mnie dziwnie patrzyli to nic nie zauwazylem o wrogosci. Owszem nieprzyjemnie tam.
Panie i Panowie bedzie dobrze
w koncu Polak potrafi ...
Jesli aborcja/lustracjia nie przycmi problemu to mamy calkiem duze szanse na powodzenie imprezy.
Tu mnie masz
Robie spis gdzie bylem:
Siedlce, Stogi, Zabianka, Wrzeszcz, Morena, N. Port, Brzezno, Prxymorze, Orunia, Niedzwiedniku (ale bylem malusi i nic nie pamietam )
Wsrodmiesiu z tych sprytniejszych ulic to:
Łakowa bylem tam kilka razy i poza tym, ze sie na mnie dziwnie patrzyli to nic nie zauwazylem o wrogosci. Owszem nieprzyjemnie tam.
Panie i Panowie bedzie dobrze
w koncu Polak potrafi ...
Jesli aborcja/lustracjia nie przycmi problemu to mamy calkiem duze szanse na powodzenie imprezy.
Dla wszystkich tych którzy uważają, że miasto X jest lepsze od Gdańska bo w X jest stadion a w Gdańsku nie ma odpowiem: a myślicie że dlaczego Polska ma możliwość organizacji Euro? BO W POLSCE NIE MA STADIONÓW, dlatego można je wybudować!
Federacja wie, że taka organizacja imprezy to szmal, inwestycje, nowe technologie i ruch w interesie. Gdyby było inaczej mistrzostwa byłyby we Włoszech, ale pomyślcie co to byłyby za mistrzostwa: po prostu posprzataliby stadiony, pilkarzyki by przyjechali, zagrali, wyjechali, end of story. A u nas bedziemy tym zyli przez 5 lat, powstaną nowe stadiony i strefa cywilizacji piłkarskiej przesunie się 1000 kilosów na wschód.
A odnośnie Baltic Areny: na stadionach nie tylko gra się w ligową piłkę. Zresztą już dawno prezydent Adamowicz zapowiadał, że ten stadion powstanie w Gdańsku niezaleznie od tego, czy będzie Euro w Polsce czy nie...
Federacja wie, że taka organizacja imprezy to szmal, inwestycje, nowe technologie i ruch w interesie. Gdyby było inaczej mistrzostwa byłyby we Włoszech, ale pomyślcie co to byłyby za mistrzostwa: po prostu posprzataliby stadiony, pilkarzyki by przyjechali, zagrali, wyjechali, end of story. A u nas bedziemy tym zyli przez 5 lat, powstaną nowe stadiony i strefa cywilizacji piłkarskiej przesunie się 1000 kilosów na wschód.
A odnośnie Baltic Areny: na stadionach nie tylko gra się w ligową piłkę. Zresztą już dawno prezydent Adamowicz zapowiadał, że ten stadion powstanie w Gdańsku niezaleznie od tego, czy będzie Euro w Polsce czy nie...
Jak to kto? Rubik, albo inna mutacja WiśniewskiegoShino pisze:ty sie nie o maskotke tylko o to kto bedzie hymn spiewal lepiej martwAro pisze:Panowie i Panie a jaka powinna być waszym zdaniem maskotka
tylko proszę nie kaczka lub kaczki
No jak to kto ?? Edyta z naszym Prezydentem to będzie ostra jazda eheheShino pisze:ty sie nie o maskotke tylko o to kto bedzie hymn spiewal lepiej martwAro pisze:Panowie i Panie a jaka powinna być waszym zdaniem maskotka
tylko proszę nie kaczka lub kaczki
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
cieszcie sie cieszcie
za 4 lata bedziecie plakac jak sie okaze ze mistrzostwa beda tylko na ukrainie bo u nas jak zwykle rozkradna fundusze na autostrady i stadiony
listkiewicz sobie pewnie 8-ma chate wlasnie stawia za ta kase :d
za 4 lata bedziecie plakac jak sie okaze ze mistrzostwa beda tylko na ukrainie bo u nas jak zwykle rozkradna fundusze na autostrady i stadiony
listkiewicz sobie pewnie 8-ma chate wlasnie stawia za ta kase :d
Chodziło mi tu bardziej o Śląsk, który jest typowym średniakiem. Lechia z 5 pozycją jest lepsza, ale i tak raczej do OE nie wejdzie, a taki Widzew przecież w cuglach wygrał drugą ligę (a teraz jest średniakiem w OE... ).thurion pisze:Gotrek, ty chyba z krzesla spadles i lubisz ryzykowac wlasnym zyciemYpsilanti pisze:Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi?
Wydaje mi się, że porównanie Polski do Anglii jest trochę nie na miejscu Tam nie ma jednego dobrego stadionu w całym mieście. U nas nawet jednego w całym kraju nie ma...thurion pisze:powiedz mi jaka druzyna gra na codzien na Wembley
No nie wejdzie choc jeszcze ma sznanse ale ostatnimi meczami je pogrzebała troche.... Lechia z 5 pozycją jest lepsza, ale i tak raczej do OE nie wejdzie
A tak naprawde to Lechisci chca derbów pomorza(oj to będzie krwawy dzień ) tak bardzo ze nawet do 1 nie chca wejsc
[/quote]
Stadiony powinny być tam, gdzie ludzie będą na nie przychodzić. Sytuacja taka jak w Portugalii, że na wypasiony stadion na 50 tyś. luda przychodzi 800 osób to jakiś absurd, jeśli w innym mieście tysiące ludzi mają się kisić na stadionach które nie powinny być w ogóle dopuszczone do rozgrywek.Pawełek pisze:czyli idac twoja filozofia to stadiony powinny byc w lubinie, bełchatowie, kielcach, no i w warszawie.
Dziękuję za uznanie!widac jestes znawca.
czyli gdzie beda przychodzi jak nie w gdansku czy wroclawiu?Ypsilanti pisze:Stadiony powinny być tam, gdzie ludzie będą na nie przychodzić. Sytuacja taka jak w Portugalii, że na wypasiony stadion na 50 tyś. luda przychodzi 800 osób to jakiś absurd, jeśli w innym mieście tysiące ludzi mają się kisić na stadionach które nie powinny być w ogóle dopuszczone do rozgrywek.Pawełek pisze:czyli idac twoja filozofia to stadiony powinny byc w lubinie, bełchatowie, kielcach, no i w warszawie.
Dziękuję za uznanie!widac jestes znawca.
bo lodz jako najbardziej syfiaste miasto opada
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2007, o 12:24 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.