![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ja se wykupie wszsytkie bilety na mecze w gdansku, czyli jakies tam grupowe + cwiercfinal, no i mecz otwarcia i polfinal w wawie... no i naszych tez
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
o ile PZPN da
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
p.s.
zakladajac ze do 2012 dozyje
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak to kto? Rubik, albo inna mutacja WiśniewskiegoShino pisze:ty sie nie o maskotke tylko o to kto bedzie hymn spiewal lepiej martwAro pisze:Panowie i Panie a jaka powinna być waszym zdaniem maskotka![]()
tylko proszę nie kaczka lub kaczki![]()
No jak to kto ?? Edyta z naszym PrezydentemShino pisze:ty sie nie o maskotke tylko o to kto bedzie hymn spiewal lepiej martwAro pisze:Panowie i Panie a jaka powinna być waszym zdaniem maskotka![]()
tylko proszę nie kaczka lub kaczki![]()
Chodziło mi tu bardziej o Śląsk, który jest typowym średniakiem. Lechia z 5 pozycją jest lepsza, ale i tak raczej do OE nie wejdzie, a taki Widzew przecież w cuglach wygrał drugą ligę (a teraz jest średniakiem w OE...thurion pisze:Gotrek, ty chyba z krzesla spadles i lubisz ryzykowac wlasnym zyciemYpsilanti pisze:Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi?![]()
Wydaje mi się, że porównanie Polski do Anglii jest trochę nie na miejscuthurion pisze:powiedz mi jaka druzyna gra na codzien na Wembley
No nie wejdzie choc jeszcze ma sznanse ale ostatnimi meczami je pogrzebała troche.... Lechia z 5 pozycją jest lepsza, ale i tak raczej do OE nie wejdzie
Stadiony powinny być tam, gdzie ludzie będą na nie przychodzić. Sytuacja taka jak w Portugalii, że na wypasiony stadion na 50 tyś. luda przychodzi 800 osób to jakiś absurd, jeśli w innym mieście tysiące ludzi mają się kisić na stadionach które nie powinny być w ogóle dopuszczone do rozgrywek.Pawełek pisze:czyli idac twoja filozofia to stadiony powinny byc w lubinie, bełchatowie, kielcach, no i w warszawie.
Dziękuję za uznanie!widac jestes znawca.
czyli gdzie beda przychodzi jak nie w gdansku czy wroclawiu?Ypsilanti pisze:Stadiony powinny być tam, gdzie ludzie będą na nie przychodzić. Sytuacja taka jak w Portugalii, że na wypasiony stadion na 50 tyś. luda przychodzi 800 osób to jakiś absurd, jeśli w innym mieście tysiące ludzi mają się kisić na stadionach które nie powinny być w ogóle dopuszczone do rozgrywek.Pawełek pisze:czyli idac twoja filozofia to stadiony powinny byc w lubinie, bełchatowie, kielcach, no i w warszawie.
Dziękuję za uznanie!widac jestes znawca.