Heavy Armour, Shield
Captain 80p
Heavy Armour, Shield, Great Weapon
Bright Helm of Myridia
20 Pikemen 210p
Musician
5 Light Cavalery 55p
3x10 Crossbowmen 240p
2x3 Ironguts 288p
3 Ledbelchers 175p
Total: 1109p
I co o tym myślicie?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ogry są dobre... Ale tylko niektóre. Ironguci w trójkach to potężna siła uderzeniowa. A lebelcherów dopiero będę testować.Oj coś ci się chyba ogry podobają.
Zaczynam dochodzić do wniosku, że 2 scrolle i dodatkowe DD za 100p to troche za dużo. Wystarczą mi dwie kostki do jednego dispelowania na ture np. jakiegoś bounda. A HE na te punkty będą mogł prawdopodobnie dwóch magów wystawić. A i też to coś kosztuje. Wszystko jest zrównoważone i bez obrony magicznej nadrabiam czymś innym.No ale tak bez ochrony magicznej?
Że podczas walki z DP? Bardzo chętnie. Ja wyjmę hand weapona i mam AS na 2+. Nabije mu ze dwie rany może nawet i ustoje, w następnej turze to samo.No i bym biegł na chelenga przeciwko twojemu geniowi naprzykład dowódcą dragon princów
Oj tak ale wiesz mi chodzi o cheleng w czasie mojej szarży kiedy siłe mam 5 i 2 ataki. Wiesz a dowódca DP ma 1 ranę. No ale jednom ranę może bym nabił.Husiat pisze:Że podczas walki z DP? Bardzo chętnie. Ja wyjmę hand weapona i mam AS na 2+. Nabije mu ze dwie rany może nawet i ustoje, w następnej turze to samo.No i bym biegł na chelenga przeciwko twojemu geniowi naprzykład dowódcą dragon princówZresztą przetestuję to ocenię