Modele

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rainhold
Chuck Norris

Re: Modele

Post autor: Rainhold »

Hybrydzie Pudziana, księdza i antylopy mówię stanowcze NIE :lol2:

Zobaczcie lepiej co szykuje Enigma Miniatures
Obrazek

Więcej ujęć pod http://www.enigmaminiatures.com/foro/vi ... c&start=60
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Ja go chcieć :mrgreen: bez konwersji się nie obędzie ale ma klimat :twisted:
Hordes of Chaos.... To było to....

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

Po co konwertować to cuuuudo :D Ja też che go mieć! :twisted:
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Delight
Chuck Norris

Post autor: Delight »

michau5300 pisze: Nowy chaos sorcer pokazany na games day.
Nie podoba mi się i znowu na piechote ale jest.
Dla mnie model się podoba - przynajmniej nie wygląda jak szaman goblinów (jak stary sorcerrer na piechotę z familiarem).
Nawet bym kupił, tylko że jest niegrywalny ;/
Rainhold pisze: Zobaczcie lepiej co szykuje Enigma Miniatures
Śliiiiicznyyyyy :D

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Sorry za spam ale nie wiecie czy będzie coś do DE?
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

solider4 pisze:Po co konwertować to cuuuudo :D Ja też che go mieć! :twisted:
Cudo jak cudo ale dziwny ziomek z dwurakiem i z buta średnio się przydaje ale np jakby to mega-giga ostrze dać do 1 łapy to do 2 dajesz sztandar\kostur wciepasz na dysk i masz przydatną figse :mrgreen: tylko zrobienie przeróbek na tym poziomie to nie jest w moim zasiegu ( ale pofilozofować można =P~ )
Hordes of Chaos.... To było to....

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

michau5300 pisze:
solider4 pisze:Po co konwertować to cuuuudo :D Ja też che go mieć! :twisted:
Cudo jak cudo ale dziwny ziomek z dwurakiem i z buta średnio się przydaje ale np jakby to mega-giga ostrze dać do 1 łapy to do 2 dajesz sztandar\kostur wciepasz na dysk i masz przydatną figse :mrgreen: tylko zrobienie przeróbek na tym poziomie to nie jest w moim zasiegu ( ale pofilozofować można =P~ )
Myślałem raczej żeby dać go na rydwan (piesi hero tylko do gier klimatycznych :evil: ). Jak dla mnie zbyt nurglowaty żeby na dysku latać :wink:

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Post autor: cobra651 »

Figurka z EM zaj...ta, nie powiem. Czaruś z GD wygląda jakoś tak plastikowo i niespecjalnie mi się podoba, mogli to zrobić lepiej (pamiętacie tego ich latacza na dysku?).

Awatar użytkownika
salvo89
Warzywo

Post autor: salvo89 »

Jak wyglądają Wasze helcannony ? Macie jakieś ciekawe pomysły na ich konwersje
Siala la murzyn nam gra!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Mój będzie z balroga z wrośniętym w kark flamecannonem... Ale to jeszcze dłuuuga droga...

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

ja zamierzam hellcannon skonwertować ze skaveńskiego plague furnace-a :D miałem też kiedyś pomysł żeby zrobić jakiegoś zmutowanego stwora poprzypinanego łańcuchami do ziemi, który by rzygał ogniem :twisted: ale jak zobaczyłem skaveński wózek to uznałem, że będzie lepiej wyglądał...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

a co myślicie o takim modelu? dawałby radę jako hellcannon?
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod350004a
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Rainhold
Chuck Norris

Ja gdybym zobaczył takie zastępstwo dla HC to bym powiedział tylko WOW :lol2:
Dodać jeszcze trochę łańcuchów i krasnale z biczami i bomba.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

No jak dla mnie bomba... Zapewne to będzie mój drugi hellcannon...

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Fajny, po drobnych modyfikacjach może wyglądać zaje...ście. Chociaż mi osobiście bardziej podobają się oryginalne Heleny :twisted:

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

mi też oryginalny hellcannon bardziej się podoba i minusem tego jest to, że jest trochę za mały, ale też fajnie wygląda i jest o wiele tańszy ( przypuszczam, że jak zaczną go sprzedawać to będzie coś koło. 70zł ), a z drobnymi konwersjami będzie idealny... :D

p.s. czy na obsługę będą się nadawać zwykłe krasnale z biczami pomalowane w ciemnych kolorach?

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

kamelot pisze:( przypuszczam, że jak zaczną go sprzedawać to będzie coś koło. 70zł )
cena tego goscia to 20 funciakow, wiec na polskie bedzie pewnie po 90-110 pln chodzil ;)
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

kamelot pisze:mi też oryginalny hellcannon bardziej się podoba i minusem tego jest to, że jest trochę za mały, ale też fajnie wygląda i jest o wiele tańszy ( przypuszczam, że jak zaczną go sprzedawać to będzie coś koło. 70zł ), a z drobnymi konwersjami będzie idealny... :D

p.s. czy na obsługę będą się nadawać zwykłe krasnale z biczami pomalowane w ciemnych kolorach?
Ja wychodzę z założenia, że Hellcannon jest przerośniętym działem (bo tak wygląda) dzięki temu nie wydaje się taki mały :wink:

Co do krasnali to trochę bitsów, ciemne barwy, pejcze i mogą być.

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Rainhold
Chuck Norris

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Świetne są. Ten Dark Vlad to delikatnie wampirem zapodaje. :wink: , ale kolo z toporem miażdży. Ciekawe jak wyglądać będą ich ceny. Jak ktoś by ich kupował, niech da znać, chętnie kolesia z toporem przygarnę.

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

ODPOWIEDZ