Zobaczcie lepiej co szykuje Enigma Miniatures

Więcej ujęć pod http://www.enigmaminiatures.com/foro/vi ... c&start=60
Moderator: JarekK
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Dla mnie model się podoba - przynajmniej nie wygląda jak szaman goblinów (jak stary sorcerrer na piechotę z familiarem).michau5300 pisze: Nowy chaos sorcer pokazany na games day.
Nie podoba mi się i znowu na piechote ale jest.
ŚliiiiicznyyyyyRainhold pisze: Zobaczcie lepiej co szykuje Enigma Miniatures
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Cudo jak cudo ale dziwny ziomek z dwurakiem i z buta średnio się przydaje ale np jakby to mega-giga ostrze dać do 1 łapy to do 2 dajesz sztandar\kostur wciepasz na dysk i masz przydatną figsesolider4 pisze:Po co konwertować to cuuuudoJa też che go mieć!
Myślałem raczej żeby dać go na rydwan (piesi hero tylko do gier klimatycznychmichau5300 pisze:Cudo jak cudo ale dziwny ziomek z dwurakiem i z buta średnio się przydaje ale np jakby to mega-giga ostrze dać do 1 łapy to do 2 dajesz sztandar\kostur wciepasz na dysk i masz przydatną figsesolider4 pisze:Po co konwertować to cuuuudoJa też che go mieć!
tylko zrobienie przeróbek na tym poziomie to nie jest w moim zasiegu ( ale pofilozofować można
)
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Ja wychodzę z założenia, że Hellcannon jest przerośniętym działem (bo tak wygląda) dzięki temu nie wydaje się taki małykamelot pisze:mi też oryginalny hellcannon bardziej się podoba i minusem tego jest to, że jest trochę za mały, ale też fajnie wygląda i jest o wiele tańszy ( przypuszczam, że jak zaczną go sprzedawać to będzie coś koło. 70zł ), a z drobnymi konwersjami będzie idealny...![]()
p.s. czy na obsługę będą się nadawać zwykłe krasnale z biczami pomalowane w ciemnych kolorach?