![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kiedyś go znalazłem podczas tych obniżek, no i z kumplami dokonaliśmy małych zakupów. Co prawda - ja kupiłem tylko blisterek za 22zł, no ale zawsze to taniej
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jak już dajecie takie info to napiszcie do kiedy promocja ... Wracam z imprezy chce zamówić a tu ceny z powrotem wysokieMilo pisze: teraz są fajne (duże) obniżki na www.replikator.pl ...
jak ktoś chce skorzystać to się pośpieszcie bo promocja do wyczerpania zapasów, a towar szybko schodzi
No fantastyczna historia. Za brakujący duperel - gratis ~50 pln ? W Polsce ?fario pisze:Z racji tego. że to mój pierwszy post na forum witam wszystkich serdecznie!
Chciałbym polecić sklep "Gnom" - http://gnom.sklep.pl/. Bardzo spodobała mi się ich szybka reakcja na moją reklamację. Mianowicie zamówiłem stary command group Executorów (3 figurki). Po otrzymaniu przesyłki okazało się, że blister był uszkodzony i brakowało jednego miecza. Po zgłoszeniu sprawy na następny dzień wysłano mi nowego commanda (5 figurek) za free ! Po ostatnich przykrych doświadczeniach ze sklepem fantasygames (w tym tygodniu wysyłam zawiadomienie do prokuratury) jestem naprawdę zbudowany postawą tego sklepu.