Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Post autor: Rasti »

Także mogę polecić ten sklep ;)
Kiedyś go znalazłem podczas tych obniżek, no i z kumplami dokonaliśmy małych zakupów. Co prawda - ja kupiłem tylko blisterek za 22zł, no ale zawsze to taniej ;) No i dość "unikatowe" zestawy tam można spotkać, np: niektóre jednostki w blisterkach.

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Czy ktoś z Was zna dobry sklep on-line z fixami od konfrontacji (oprócz mgla.pl).

Pozdro!

gillead
Pseudoklimaciarz

Post autor: gillead »

Zna ktoś może sklep, który prowadzi mail order i nie jest to Bard? Chodzi mi konkretnie o figurkę Be'lakora, ale cena w bardzie mnie przeraża, a 2 sklepik gdzieś w tym temacie podany, nie ma go w ofercie. Ktoś ma jakiś pomysł czy zostaje mi logowanie się na stronkę gw i przeliczanie funtów?

Właśnie sobie przeliczyłem te funty... wyszło drożej niż w bardzie >.< Więc ktoś ma jakieś pomysły?

Paulus
Pseudoklimaciarz

Post autor: Paulus »

Coz za ciekawy zbieg okolicznosci. Dzis dotrze zamowiony przeze mnie Be'lakor. Najlepszym rozwiazaniem jest miec kogos znajomego a Anglii lub kogos, kto ma tam znajomego. Wtedy wszystko idzie po kosztach. Jedyny problem, to termin w ktorym wroci ten ktos do Polski. :wink:

gillead
Pseudoklimaciarz

Znajomego będę miał w Anglii dopiero jak na studia wyjadę :lol2: Czy naprawdę w tym kraju są tylko 2 sklepy z MO? :roll:

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Drugi sklep to sklepstrategos.pl
w ofercie MO mogą tego nie mieć ale napisz do nich , oni dodadzą i będziesz mógł zamówić :)

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

na forum w dziale "Sprzedam" było 1 czy 2 ogłoszenia dot. zbiórki na MO, po kosztach może to nie wyjdzie, ale możesz spróbować.
Poza tym z tego co się orientuję to sklepom w Polsce GW nie ułatwia dostępu do produktów z linii Mail Order i z reguły nie mają one takich produktów w swojej ofercie i nawet nie chętnie się tym zajmują bo pare razy sam pytałem tu i ówdzie. Kombinuj prywatnie, pytaj po allegro zobacz na ebay'u czy innych sklepach, mail telefon umiesz obsługiwać pewnie :). Life is brutal, nie ma co drążyć głębiej tematu.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Na allegro ostatnio był :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

gillead
Pseudoklimaciarz

Dzięki, już idę szukać aukcji i popatrzyć za ile został sprzedany, poprawie sobie humor :roll:

Awatar użytkownika
Deather
Chuck Norris

Post autor: Deather »

AAAAARRRGHH!!! :evil:
Milo pisze: teraz są fajne (duże) obniżki na www.replikator.pl ...
jak ktoś chce skorzystać to się pośpieszcie bo promocja do wyczerpania zapasów, a towar szybko schodzi
Jak już dajecie takie info to napiszcie do kiedy promocja ... Wracam z imprezy chce zamówić a tu ceny z powrotem wysokie :(

gillead
Pseudoklimaciarz

http://gildianajemnikow.pl/index.php

A ja znalazłem takie cudo szperając w internecie. Od cholery alternatywnych figurek, a co ważniejsze można tu złożyć armię z metalowych figurek kosztem mniejszym niż plastiki od gw. Niestety nie wszystkie armie tu są :( Jedyna wada to brak części towaru, ale dstawy są czasami (a nawet częściej niż czasami :wink: ) robione, więc wystarczy poczekać albo napisać czy też zadzwonić do właścicieli^^ Z pełną premedytacją reklamuje ten sklep...

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

do połowy stycznia w WCM są fajne zniżki
"JOIN OR DIE"

gillead
Pseudoklimaciarz

1 sprawa: czy wcm to chodzi o warszawskie centrum modelarskie, czy też coś innego?

Jeśli nie chodzi nam o ten sam wcm to pozostałe pytania są nieważne :lol2:

Jeśli jednak chodzi mi o ten sam to na które towary są te zniżki i czy to jest tylko na miejscu? Bo przed chwilą sprawdziłem ich dział z wfb i 3 na 3 armie wszędzie miały "towar niedostępny", to znaczy, że tylko w stacjonarnym są zniżki?(i towar :lol2: )

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Tak - warszawskie centrum modelarstwa

zniżki są w sklepie "stacjonarnym", strona jest od jakiegoś czasu nie aktualizowana :wink:

Do 50% na postacie, bohaterów 8)
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
rebeliant
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: rebeliant »

A good beginning makes a good ending

fario
Plewa

Post autor: fario »

Z racji tego. że to mój pierwszy post na forum witam wszystkich serdecznie!
Chciałbym polecić sklep "Gnom" - http://gnom.sklep.pl/. Bardzo spodobała mi się ich szybka reakcja na moją reklamację. Mianowicie zamówiłem stary command group Executorów (3 figurki). Po otrzymaniu przesyłki okazało się, że blister był uszkodzony i brakowało jednego miecza. Po zgłoszeniu sprawy na następny dzień wysłano mi nowego commanda (5 figurek) za free ! Po ostatnich przykrych doświadczeniach ze sklepem fantasygames (w tym tygodniu wysyłam zawiadomienie do prokuratury) jestem naprawdę zbudowany postawą tego sklepu.

Awatar użytkownika
Deather
Chuck Norris

Post autor: Deather »

czy ktos jeszcze korzystal ze sklepu Gnom ?

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

fario pisze:Z racji tego. że to mój pierwszy post na forum witam wszystkich serdecznie!
Chciałbym polecić sklep "Gnom" - http://gnom.sklep.pl/. Bardzo spodobała mi się ich szybka reakcja na moją reklamację. Mianowicie zamówiłem stary command group Executorów (3 figurki). Po otrzymaniu przesyłki okazało się, że blister był uszkodzony i brakowało jednego miecza. Po zgłoszeniu sprawy na następny dzień wysłano mi nowego commanda (5 figurek) za free ! Po ostatnich przykrych doświadczeniach ze sklepem fantasygames (w tym tygodniu wysyłam zawiadomienie do prokuratury) jestem naprawdę zbudowany postawą tego sklepu.
No fantastyczna historia. Za brakujący duperel - gratis ~50 pln ? W Polsce ? :^o
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Mnie się zdarzyło tylko raz dostać box z czterema centigorami. Zawiadomiłem sklep, że jednego brakuje i bezproblemowo dosłali adekwatnie jeden blisterek z tymże. Było to w sklepie Bitewniaki.
A najlepszym polskim sklepem będzie ten, w którym najszybciej pojawią się nowe bestie :)
Na stronie GW już są, a w żadnym polskim sklepie jeszcze ich nie widzą... do zamówienia.

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Deather pisze:czy ktos jeszcze korzystal ze sklepu Gnom ?
Ja korzystałem. Nie było żadnych problemów. Polecam.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

ODPOWIEDZ