też wystarczy albo:choćby nie ściąganie ograniczeń...
''nie można powtarzać czarów''
i w tym momencie wc są ścięte że aż miło...
Moderator: Barbarossa
też wystarczy albo:choćby nie ściąganie ograniczeń...
Piszesz tak jakbyś nie miał doświadczenia, a chyba tak nie jest, co? Skoro u DE jest wszystko mocne to faktyczmie zdjęcie ograniczenia 0-1 z Hydry to baaaardzo dobry pomysł niech DE w końcu zaczną coś wygrywać, bo plewne są. Gdzie są ograniczenia abominacji i szturmówki? Może też za słabe, aby przycinać? Mam VC i odnoszę wrażenie, że za bardzo im poluzowaliście. Jak dla mnie powinniście skupić się na ograniczeniach typu 0-1, 0-2 jednostki na armię, a nie dodawać nowe przedmioty, chyba nie od tego jesteście? I równa się raczej do średniego poziomu.Marek G pisze:No sa 2 opcje, albo ciac 5-6 armii do poziomu tych srednich, albo demony/vc do tych 3-4 troche mniej mocnych.
Wybralismy te druga opcje. Ciecie DE to bylby koszmar, tam wszystko jest mocne.
Forum a rzeczywistosc
To jest jasne, ze po pojawieniu sie nowych opcji, kazdy kombinuje z nimi, sens obciecia hydry pokaze sie na turniejach a nie na forum...
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No nie przesadzajmymarcinmysz pisze:też wystarczy albo:choćby nie ściąganie ograniczeń...
''nie można powtarzać czarów''
i w tym momencie wc są ścięte że aż miło...
A szturmówkę da się wyłączyć, co?marcinmysz pisze:popieram ograniczenia typo to zajmuje 1pd to 3dd i ta jednostka jest 0-1 były ok.
i uważam że abominacji nie należy ograniczać jest zbyt losowa
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
gdybym potrafił to bym sobie ten tekst wrzucił do sygnaturki swoją drogą to podejrzewam że obecnie nawet Maciuś z Klanu robi rozpy z 2 HydramiArbaal pisze:Od momentu wyjścia BP 1.5 na forum można zobaczyć obecnie 6 rozpisek De na duże pkt i w każdej jest 2x hydra.Nie sadze, by teraz wszyscy gracze DE nagle zrezygnowali z bolcow i zaczlei grac 2 hydrami.
Po przeczytaniu całości zgadzam się w 100% najbardziej denerwuje to że mówią o naszym biadoleniu, ja mam to gdzieś mogę grać i bez BP ale jak wyjdą nowe dopakowane Orki to ci sami krzykacze będą chcieli nas obcinać.Szemkel pisze: PS1: Uffff... Przebrnąłem przez cały temat. Im bliżej końca tym sensowniej. Gracze, którzy nie zdali paniki przed BP 1.5 udali się do najbliższej krawędzi stołu. Chociaz dawka idiotyzmu zawarta w wielu postach nadal zwala z nóg.
tzn ktoredy?marcinmysz pisze:nikt nie mówi że orkasy po tych zmianach są przegięte tylko że nie tędy droga...do udoskonalenia orkasów...
taka juz jest ta armia (IMO najsolidniejszy podrecznik tej edycji). w sile armii nie widze roznicy gdy naprzeciwko sa 2 hydry albo strzelanie ktorej salwa przycmiewa slonko.bigpasiak pisze:choćby nie ściąganie ograniczeń...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash