Green Ty czytasz czasem to co piszesz? Człowieku zastanów się nad tym. We Wrocku jest coś takiego o czym wspomniał Waldi i po relacjach kumpli twierdzę, że się sprawdza. Zreszta wspominałem o tym w podforum WoChu. Może to nie jest taki zły pomysł wprowadzić ograniczenia kompozycyjne armii i wrocławskie zasady? Chyba lepsze to niż wpychanie nowych itemów kazdej kolejnej armii na liście?green pisze:chyba tyWaldi pisze:Ale orki i gobliny są po prostu słabe i tyle.
Demony Khorna to jest klimat i co dalejWaldi pisze:Niemniej jednak skoro zasady mają dotyczyć turniejów to po prostu najlepszym wyjściem byłyby punkty premiowe za np. klimatyczną rozpiskę/korzystanie z ciekawych (rzadko wystawianych) jednostek itd.
Gdzies juz to widziałemWaldi pisze:A zamiast wprowadzania skomplikowanych zasad może wystarczyłoby jeszcze dodatkowo wprowadzić regulacje punktowe? Np orki i gobliny mogą wystawiać 120% wartości punktowej? Czyli jak turniej jest na 2000 punktów to mogą wystawiać się na 2400? A armie silniejsze (Demony) na 90% - czyli 1800?
Ps. Sorki, że nie połączyłem postów, ale mi nie wyszło.