nie twierdzę że od razu zmiana na orki, mam poprostu wrażenie że pewnych zmian nie można przeforsować bo czyjeś kategoryczne veto na to nie pozwoli.
a odnośnie kupowania armi do wygrywania na turniejach to niestety to jest fakt!
Moderator: Barbarossa
Obaj dobrze wiemy co będzie wystawiane i chyba wiadomo, że nie stworzy to tylko jednej słusznej rozpiski tak więc proszę przestań.eliah91 pisze:...
Chyba jedyne stwierdzenie z ktorym z gruntu sie nie zgadzam. Obawiam sie ze kazdy zapaleniec cos z siebie wykrzesa ale nie bedzie to mialo jakosci, nie mowie "jakosci GW" w pewnych kregach to taka nowa inwektywa. ALe na 98% nie bedzie to grywalne.Średnio ogarnięty gracz turniejowy jest wstanie w jeden dzień ułożyć lepszy Army List do określonej armii, niż obecnie serwuje nam GW
Straszna mialem ochote przeczytac Twojego posta, ale sie zniechecilem. Pisz oszczedniej. Takie czasy.Kal_Torak pisze:...
jak tylko target na nie bedzie wystarczajacy zeby na tym sensownie zarobic....pelzak pisze: Kiedy beda wydawane nowe army booki "by LS"? Bo powoli w ta strone idziecie![]()
Tym postem mnie zabiłeś ;P. Miałem ochotę napisać kilka dobrych porad apropo sposobów organizacji czasu, kursów szybkiego czytania oraz delektowaniu się czytaniem postów w uprzednim rozłozeniu ich w czasie, tak aby jednorazowe kilkudziesięcio sekudnowe przeczytanie mojego posta zamienić w kilka dziesięciosekundowych wysublimowanych smakowań każdego z ustępów przez kilka dni.....ale się zniechęciłem ;P. No i idąć za Twoją radą postanowiłem oszczędzić na linijkach ;P. W końcu to ważne abyś mógł przeczytać tego posta w kilka sekund, a nie w barbarzyński sposób zmusił Cie do kilkunastu sekund czytania! ;P Jak sam pisałeś takie czasy...swieta_barbara pisze:Straszna mialem ochote przeczytac Twojego posta, ale sie zniechecilem. Pisz oszczedniej. Takie czasy.Kal_Torak pisze:...
...legitymacja LS wynika wyłacznie z tego, że orgowie stosują BP na turniejach. Stosują, póki jest dobry. Tak więc nasza władza jest w sposób niezwykle demokratyczny ograniczona.Remo pisze:już LS dostało niepisaną legitymację do ingerowania we wszystko.