Wyzywasz mnie? ju tokin to mi?Młody pisze:W sensie czelendż ?ptasznik pisze: p.s. Mlody daj sie odegrac![]()
Przyjęte ;], o ile nie będzie rafa. On jest pierwszy w kolejce
Przyjete. Czas skopać Młodemu tyłek.
Zrobię porządek w tym mieście...

jeszcze Orlowo Team i bedzie najmocniejszy lokal od dawien dawnaKowal pisze:Dopiszcie mnie. Od Lublina nie byłem na turnieju, jestem na głodzie
.
Klub jest w długi weekend w poniedziałek, środe i piątek, od 10 do 15.30, możemy wtedy zagraćptasznik pisze:ja tez bym wolal zeby byly 4 bitwy jesli to mozliw (nawet ja wole wczesniej wstac na turniej)
Mlody jak ne na turnieju to moze jakos kiedys w klubie sie spotkamy ja chyba nigdzie nie jade wiec 1 dzien wolny moge sobie jakos zaplanowac.
@scimi a moze przeznaczyc jakas czesc wejsciowki dla ciecia, ktory by nas pilnowal i wtedy dalo by sie skonczyc pozniej??
To nie chodzi o to kto nas tam pilnuje - ja was tam pilnujęptasznik pisze:@scimi a moze przeznaczyc jakas czesc wejsciowki dla ciecia, ktory by nas pilnowal i wtedy dalo by sie skonczyc pozniej??
na cos takeigo to sie nie zgadzam, albo 3 albo 4 ale wiadomo wczesniej, 3 albo 4 bitwy determinuja troche inna taktyk o ile ktos chce ten turniej wygrac, zasady nalezy ustalic przed gra a nei zmienaic w jej trakcieChristos pisze:Scimi zacznijmy o 8.30. Jak z czasem bedzie si to rozegramy czwartą bitwe, a jak nie to nie.
O żesz Ty!! Przyjmuję!Scimitar pisze:
BTW - Christosie, podnieś rękawicęNajbliższy tur na którym gramy, więc czas skrzyżować miecze i wystrzelić Haila z łuków (na BSB
).
Oki, jeśli wystawię to masz browara jak go ubijeszChristos pisze:O żesz Ty!! Przyjmuję!Scimitar pisze:
BTW - Christosie, podnieś rękawicęNajbliższy tur na którym gramy, więc czas skrzyżować miecze i wystrzelić Haila z łuków (na BSB
).
I stawiam sobie za Święty Obowiązek ubicie tego Twojego BSB z łukiem