Prawie jak Master Blaster - 2333 pkt. Wejherowo

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Młody pisze:
ptasznik pisze: p.s. Mlody daj sie odegrac :)
W sensie czelendż ? ;)
Przyjęte ;], o ile nie będzie rafa. On jest pierwszy w kolejce :)
Wyzywasz mnie? ju tokin to mi?

Przyjete. Czas skopać Młodemu tyłek.

Zrobię porządek w tym mieście...

:wink:

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Dopiszcie mnie :) . Od Lublina nie byłem na turnieju, jestem na głodzie :P .

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Kowal pisze:Dopiszcie mnie :) . Od Lublina nie byłem na turnieju, jestem na głodzie :P .
jeszcze Orlowo Team i bedzie najmocniejszy lokal od dawien dawna :)

fajnie :D

bdzie z kim testowac, szkoda ze nie ma 4 bitew... ja chyba na tym turnieju akurat bym wolal przyjechac na 8 i zagrac 4 bitwy.. ale wiem ze wiekszosc pewnie nie :)

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Ja tez uważam, że tur mógłby się zacząc najpóźniej o 8.30

ptasznik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: ptasznik »

ja tez bym wolal zeby byly 4 bitwy jesli to mozliw (nawet ja wole wczesniej wstac na turniej :roll: )
Mlody jak ne na turnieju to moze jakos kiedys w klubie sie spotkamy ja chyba nigdzie nie jade wiec 1 dzien wolny moge sobie jakos zaplanowac.
@scimi a moze przeznaczyc jakas czesc wejsciowki dla ciecia, ktory by nas pilnowal i wtedy dalo by sie skonczyc pozniej??

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

ptasznik pisze:ja tez bym wolal zeby byly 4 bitwy jesli to mozliw (nawet ja wole wczesniej wstac na turniej :roll: )
Mlody jak ne na turnieju to moze jakos kiedys w klubie sie spotkamy ja chyba nigdzie nie jade wiec 1 dzien wolny moge sobie jakos zaplanowac.
@scimi a moze przeznaczyc jakas czesc wejsciowki dla ciecia, ktory by nas pilnowal i wtedy dalo by sie skonczyc pozniej??
Klub jest w długi weekend w poniedziałek, środe i piątek, od 10 do 15.30, możemy wtedy zagrać ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

ptasznik pisze:@scimi a moze przeznaczyc jakas czesc wejsciowki dla ciecia, ktory by nas pilnowal i wtedy dalo by sie skonczyc pozniej??
To nie chodzi o to kto nas tam pilnuje - ja was tam pilnuję :) Chodzi o to że o 19 zaczyna się tam kino i do 18 musi być uprzątnięte. Stąd deadline na 17.

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Scimi zacznijmy o 8.30. Jak z czasem bedzie si to rozegramy czwartą bitwe, a jak nie to nie.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Christos pisze:Scimi zacznijmy o 8.30. Jak z czasem bedzie si to rozegramy czwartą bitwe, a jak nie to nie.
na cos takeigo to sie nie zgadzam, albo 3 albo 4 ale wiadomo wczesniej, 3 albo 4 bitwy determinuja troche inna taktyk o ile ktos chce ten turniej wygrac, zasady nalezy ustalic przed gra a nei zmienaic w jej trakcie

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Taktyka? Robisz 3 albo 4 maski i wygrywasz...

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord

No własnie tez nie kumam Thuriona. Gram w każdej bitwie tak żeby wyciągnąć na maksa. Czy będą 3 czy 4 bitwy, mi to wsio ryba (pod względem "taktyki", bo jesli chodzi o ilośc to im więcej tym lepiej ;) )

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Deadline jest o godzinie 17 (ew. tuż po). Jeśli są chętni to może się turniej zacząć wcześniej, ale ile czasu na bitwę ?? Ja gram szybko i mnie nawet 2 godzinki stykną, gorzej z innymi ludźmi.

BTW - Christosie, podnieś rękawicę :) Najbliższy tur na którym gramy, więc czas skrzyżować miecze i wystrzelić Haila z łuków (na BSB :) ).

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

w sumie to bez sensu, lepiej zagrac sobie spokojnie, ten deadline co jest w sumie jest oki

@Christos, Raf, granie na maksa w kazdej bitwie to takie same mrzonki jak to ze Arka gra na 100% w pozostalych meczach Oragne Ekstraklasy ;)

wiadomo ze zazwyczaj nie gra sie na pelna maske w 1szej, gra sie na pelna maske w 2giej i jak najleoeij w 3ciej, w przypadku 3 bitew, jak sa 4 jest troche inaczej, mozna grac na max w 1, 2, nawet jak sie cos straci to sa 4 bitwy i mozna sie odbic, turniej 3 bitwowy nie wybacza bledow !!

pzdr

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

dokładnie - przy 3ech to w 3ciej grasz ostrożniej - wtopisz to lecisz w dół (szczególnie przy 30 osobach). Przy 4ech to zawsze zostaje ta 4ta bitwa, by odrobić straty z 3ciej.

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

pppprrrrrrrrr...... ja tam zawsze gram na maske, najpierw w pierwszej, potem w drugiej, trzeciej, a jak da rade to też w czwartej :)

Awatar użytkownika
Skolim
Mudżahedin

Post autor: Skolim »

Postaram się wpaść. Dopisz mnie Scimi jeśli łaska. :D

A i Kowal CZELENDŻ :P
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren

Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie :P

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Skolim, przyjmuję :twisted: Spoko loko :wink:

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord

Scimitar pisze:
BTW - Christosie, podnieś rękawicę :) Najbliższy tur na którym gramy, więc czas skrzyżować miecze i wystrzelić Haila z łuków (na BSB :) ).
O żesz Ty!! Przyjmuję!

I stawiam sobie za Święty Obowiązek ubicie tego Twojego BSB z łukiem ;)

Awatar użytkownika
badyl
Chuck Norris

Post autor: badyl »

@Thurion
nie wiem czy mowiac Orlowo team masz tez namysli emerytow, ale Pater juz wyjechal na majowke, a ja w srode pewnie, bo tylko w piatek dostalem wolne
na takie punkty bym sobie zagral chetnie, ale wole wyjechac, nie pamietam ile lat temu ostatni raz na majowce w 3miescie zalegalem

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Christos pisze:
Scimitar pisze:
O żesz Ty!! Przyjmuję!

I stawiam sobie za Święty Obowiązek ubicie tego Twojego BSB z łukiem ;)
Oki, jeśli wystawię to masz browara jak go ubijesz :lol:

ODPOWIEDZ