![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Magowie byli biedni jak ich źle wystawiłeś...
Moderator: Gremlin
A Lumpin Croop’s Fighting Cocks mogli te pułapki rozbrajaćrunepriest pisze: -zastawiali pułapki od d6 s5 do pojedynczego hita z siłą 7 w wybrany przez ciebie model w oddziale (pułapki się aktywowały kiedy wchodziłeś do lasu w którym byli jednocześnie waywatcherzy
Zdecydowanie tak. Powiem więcej - wszystkie lore z podręcznika plus beast dla małego to naprawdę nie byłaby przesada.Kalesoner pisze:Mnie by interesował heaven do wyboru dla duzego maga, oraz beast do wyboru na małych magach.
To fakt - cokolwiek dające AS byłoby mile widziane. Nawet na figurce naszego hero na koniu (nie wiem po co go kupiłemBigPasiak pisze: Mnie interesuję za to Mithril Armour dający całe 5+ SV [ coś jak h. armour w każdej innej armii ]
Dokładnie. Nie chodzi tyle o PG, ale muszę pograć trochę swoimi DE - Bazyl to będzie praktycznie ostatni test przed DMP, bo potem obrona, egzamin na aplikację i na pewno nie będę na żadnym innym masterze. Od razu dementuję - nie gram na żadnym g... w stylu shadesm smok i RBTDalej, wiadomo, że Jankiel pojedzie DE na Bazyla jak już. W końcu to taką przegięta armia, no i jedna z LS, a tam wiadomo, pg, pg
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.