1200 wysokich

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

1200 wysokich

Post autor: Proch »

1 Noble; Genaeral
elf steed
RB
heavy armor
shield
halberd

1 Mage 2lvl
DS
DS

1 Mage 1lvl
Rof

10x Archers

14x White lions; fcg

6x Silver helms
shield

1 Tiranoc chariot

1 RBT

1 RBT

całość 1200/1200

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

a moze cos na temat jak zamiezasz tym grac ? czy bsb bd chadzac sam po polu bitwy, czy w WL bd siedziec, Czy w Silversach.

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Szczerze powiem, że ja tego nie widzę. Po pierwsze jak dla mnie 3 boh na takie punkty to już za dużo. I albo pakujemy się w magię (2 magów) albo idziemy do przodu (BSB i caddy). Napisz jak chcesz tym zagrać bo nie mam koncepcji. Pewnie bardziej defensywnie (magia), reaver. Myślę, że przy takim rozwiązaniu przydałby się BoS i trochę inne złożenie na magach. Na małe punkty ten przedmiot w kombinacji z dwójką magów sporo daje.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Relosu
Kretozord

ja na male pkt mam sposob magiczny taki, Mag 2lvl RoF Silver Wand mag 1lvl DS RoC i do tego BoS na jakims oddziale. Jest to naprawde turbo magia na takie pkt, przeciwnik zostawia zawsze z 2 kosci na boundy, max 2 kosciu mu zostaja a my mamy jeszcze lacznie 3 spelle, 2 z 3 kosci i jeden z 1/2 kosci. Na malym magu fire i malego fireballa i lecim.

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Ale na BP sie nie zmiesci 2 magow 2 boundy i BoS ;D Jedyne co bym zmienil w tej rozpisce to zamienil przedmioty na magach , Wybieranie czarow na maga 2lv, 2ds na maga 1lv. moze wywal tez jednego SH i za te ptk wsadz SW na maga z 2 scrolami, to zawsze troche zwoelszy Twoj potencjal magiczny.Pograj potestuj powinno byc dobrze :)

Relosu
Kretozord

a poczytaj dokladnie BP i zobaczysz ze boundy one use nie wliczaja sie do puli.

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

rozpa ma być defensywna.. noble z RB jezdzi z helmsami i pruje.. a jak sie da co mniejszego to pogoni lub w bok wjedzie..
rydwan to support dla WL w których siedzi mag z RoF. a drugi mag skitrany gdzies w oddziale lub kryty przez niego

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

ja też tego nie widzę

jak chcesz revera to bym go dał na orle
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Sorki faktycnzie moj blad z tym ograniczenie mBP #-o Co do nola z lukiem to na koniku tez jest ok, moze mniej mobilny ale wieksza przezywalnosc.

ODPOWIEDZ