1 Noble; Genaeral
elf steed
RB
heavy armor
shield
halberd
1 Mage 2lvl
DS
DS
1 Mage 1lvl
Rof
10x Archers
14x White lions; fcg
6x Silver helms
shield
1 Tiranoc chariot
1 RBT
1 RBT
całość 1200/1200
1200 wysokich
Szczerze powiem, że ja tego nie widzę. Po pierwsze jak dla mnie 3 boh na takie punkty to już za dużo. I albo pakujemy się w magię (2 magów) albo idziemy do przodu (BSB i caddy). Napisz jak chcesz tym zagrać bo nie mam koncepcji. Pewnie bardziej defensywnie (magia), reaver. Myślę, że przy takim rozwiązaniu przydałby się BoS i trochę inne złożenie na magach. Na małe punkty ten przedmiot w kombinacji z dwójką magów sporo daje.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
ja na male pkt mam sposob magiczny taki, Mag 2lvl RoF Silver Wand mag 1lvl DS RoC i do tego BoS na jakims oddziale. Jest to naprawde turbo magia na takie pkt, przeciwnik zostawia zawsze z 2 kosci na boundy, max 2 kosciu mu zostaja a my mamy jeszcze lacznie 3 spelle, 2 z 3 kosci i jeden z 1/2 kosci. Na malym magu fire i malego fireballa i lecim.
Ale na BP sie nie zmiesci 2 magow 2 boundy i BoS ;D Jedyne co bym zmienil w tej rozpisce to zamienil przedmioty na magach , Wybieranie czarow na maga 2lv, 2ds na maga 1lv. moze wywal tez jednego SH i za te ptk wsadz SW na maga z 2 scrolami, to zawsze troche zwoelszy Twoj potencjal magiczny.Pograj potestuj powinno byc dobrze
ja też tego nie widzę
jak chcesz revera to bym go dał na orle
jak chcesz revera to bym go dał na orle
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą