![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Pomóżcie
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
QFTDuderson pisze:Robienie takich prezentów w ciemno to niezbyt dobry pomysł. Może zabierzcie kumpla do sklepu z figurkami i niech wam powie, która armia najbardziej mu się podoba (ja tak wybrałem swoje kochane Dark Elfy), zakupy dopiero wtedy jak się na coś zdecyduje.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
A może Mikołaj Rej i "Polacy nie gęsi i swój język mają"? Jak już cytujesz mistrza i jak już cytujesz taki konkretny fragment to nie rób siary.Eltharion pisze:,,Polacy nie gesi swój język maja'' Mikolaj Rej
Pomóżcie
WoCH to fajny klimat ale są chyba tylko trzy słuszne rozpiski, także on także straci szanse na wykrzykiwanie "niespodzianka" przed bitwąEltharion pisze:Strace szanse na okrzyk ,, niespodzanka!!!"
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Przesadzasz, poza tym mając dwie armie DE moglibyście pożyczać sobie figórki. A jako gracz Druchii powinieneś postarać się o nowego poddanego dla Wiedźmiego Króla. Ale zrobisz jak zechcesz.Eltharion pisze:Ja gram DE więc odpada (a takim sadysta nie jestem żeby kupawac sobie jednostki na urodziny kumpla)