Urodziny
Urodziny
Jako że z moim znienawidzonym przeciwnikiem (krasnoludy) prowadziy akcje zachęcającą do battla (w dwójke to tak łyso ) , a kumpel ma urodziny postanowilismy zachecic go do battla. Mamy zamiar kupic mu cos do okolic 100 zł . Najlepiej wychodzi jakis general i book ... najlepiej po polsku (,,Polacy nie gesi swój język maja'' Mikolaj Rej). Potem najwyzej kolega kupił by sobie battalion albo to co mu sie tam podoba. Chocarz znając kumpla wybierze battalion . No i tak ... Jaka armia jest najlepsza na początek i niezbyt wymagajaca ?? Myślelismy nad szczurami ale totalnie nie łapie sie w ich dowódcach i nie wiem czy wyszedł book po polsku
Pomóżcie
Pomóżcie
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Powoli powoli !!
Nawet ja na poczatku nie myślalem o takich punktach
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=9003&sid=4b19cac7 to jest ten book??(nie bede pisał przecierz ksiaga armi )
Nawet ja na poczatku nie myślalem o takich punktach
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=9003&sid=4b19cac7 to jest ten book??(nie bede pisał przecierz ksiaga armi )
Robienie takich prezentów w ciemno to niezbyt dobry pomysł. Może zabierzcie kumpla do sklepu z figurkami i niech wam powie, która armia najbardziej mu się podoba (ja tak wybrałem swoje kochane Dark Elfy), zakupy dopiero wtedy jak się na coś zdecyduje.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Master of reality
- Oszukista
Kup mu Mengili, pasują wszędzie
I sold my soul for rock'n roll
QFTDuderson pisze:Robienie takich prezentów w ciemno to niezbyt dobry pomysł. Może zabierzcie kumpla do sklepu z figurkami i niech wam powie, która armia najbardziej mu się podoba (ja tak wybrałem swoje kochane Dark Elfy), zakupy dopiero wtedy jak się na coś zdecyduje.
nie kupujcie nic w ciemno bo wyjdzie na to, ze wasz prezent wyladuje na allegro
domyslam sie, ze to ma byc "prezent niespodzianka" ale w tym wypadku lepiej zrezygnowac z niespodzianki na rzecz tego by wasz kumpel dobrze sie bawil, grajac w batla, tym co sobie sam wybierze.
bo wy mozecie sie zupelnie nie wstrzelic w jego upodobania (no chyba, ze znacie go zajebiaszczo dobrze).
a tak w ogole to jestescie pewni, ze wasz kumpel zainteresuje sie WFB?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Strace szanse na okrzyk ,, niespodzanka!!!''
Po za tym Tychy to takie zadupie ze do sklepu musze sie wlec do katowic
Gramy razem bedzie juz ze 3 lata w RPG a wiec wiem ze krasnoludy byly by strzalem w dziesiatke ale cuz krasnale juz mamy
Dalej idac tym tropem zostaja krasnoludy chaosu ale ta armia to raczej mega droga jest (nie wiem czy trudna w prowadzeniu) a więc na poczatek odpada
Dalej sa jeszcze Doch i Woch a że Doch nie maja polskiego booka to pada na Woch
Co o tym myślicie??
Po za tym Tychy to takie zadupie ze do sklepu musze sie wlec do katowic
Gramy razem bedzie juz ze 3 lata w RPG a wiec wiem ze krasnoludy byly by strzalem w dziesiatke ale cuz krasnale juz mamy
Dalej idac tym tropem zostaja krasnoludy chaosu ale ta armia to raczej mega droga jest (nie wiem czy trudna w prowadzeniu) a więc na poczatek odpada
Dalej sa jeszcze Doch i Woch a że Doch nie maja polskiego booka to pada na Woch
Co o tym myślicie??
A może Mikołaj Rej i "Polacy nie gęsi i swój język mają"? Jak już cytujesz mistrza i jak już cytujesz taki konkretny fragment to nie rób siary.Eltharion pisze:,,Polacy nie gesi swój język maja'' Mikolaj Rej
Pomóżcie
WoCH to fajny klimat ale są chyba tylko trzy słuszne rozpiski, także on także straci szanse na wykrzykiwanie "niespodzianka" przed bitwąEltharion pisze:Strace szanse na okrzyk ,, niespodzanka!!!"
Rzeczywiście powinniście go wziąć do sklepu albo posiedzieć z nim dłużej w necie nie sugerąc nic, po prostu podpytywać lekko i wyczuwać reakcje. Pomyśl jak Ty byś się czuł gdybyś na następne urodziny dostał ogry albo Twojego ulubionego Elthariona - tyle że na gryfie
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Kup mu Lorda DE (trzeba powiekszać sektę Druchii ) jak zbierze armię to jako bardzej doświadczony gracz będziesz mógł go cisnąć swoimi HE i wygrywać, ze znienawidzonym wrobiem. Poza tym DE to fajna armia .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Ja gram DE więc odpada (a takim sadysta nie jestem żeby kupawac sobie jednostki na urodziny kumpla )
Doch nie mają poslkiego booka (przynajmniej takiego nigdy na oczy nie widziałem )
Chodzi o granie dla fanu a jak bedzie chciał gdzies pojechac to sobie dokupi jednostek don't problem
A Mikolaja Reja ch*j wie
Doch nie mają poslkiego booka (przynajmniej takiego nigdy na oczy nie widziałem )
Chodzi o granie dla fanu a jak bedzie chciał gdzies pojechac to sobie dokupi jednostek don't problem
A Mikolaja Reja ch*j wie
Przesadzasz, poza tym mając dwie armie DE moglibyście pożyczać sobie figórki. A jako gracz Druchii powinieneś postarać się o nowego poddanego dla Wiedźmiego Króla. Ale zrobisz jak zechcesz.Eltharion pisze:Ja gram DE więc odpada (a takim sadysta nie jestem żeby kupawac sobie jednostki na urodziny kumpla )
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Kup mu WoCh