Urodziny

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Urodziny

Post autor: Eltharion »

Jako że z moim znienawidzonym przeciwnikiem (krasnoludy) prowadziy akcje zachęcającą do battla (w dwójke to tak łyso :mrgreen: ) , a kumpel ma urodziny postanowilismy zachecic go do battla. Mamy zamiar kupic mu cos do okolic 100 zł . Najlepiej wychodzi jakis general i book ... najlepiej po polsku (,,Polacy nie gesi swój język maja'' Mikolaj Rej). Potem najwyzej kolega kupił by sobie battalion albo to co mu sie tam podoba. Chocarz znając kumpla wybierze battalion . No i tak ... Jaka armia jest najlepsza na początek i niezbyt wymagajaca ?? Myślelismy nad szczurami ale totalnie nie łapie sie w ich dowódcach i nie wiem czy wyszedł book po polsku :?

Pomóżcie [-o<
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
aksolotl
Warzywo

Post autor: aksolotl »

Jest polski "book". :wink:

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

szczury to bardzo ok. armia ale kosztowna na pożądną armię na 2k trza wydać jakieś 1000zł :mrgreen:

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Powoli powoli !! :D
Nawet ja na poczatku nie myślalem o takich punktach
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=9003&sid=4b19cac7 to jest ten book??(nie bede pisał przecierz ksiaga armi :mrgreen: :wink: )

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Jak już piszesz po polsku, to może mógłbyś.
Obrazek

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Robienie takich prezentów w ciemno to niezbyt dobry pomysł. Może zabierzcie kumpla do sklepu z figurkami i niech wam powie, która armia najbardziej mu się podoba (ja tak wybrałem swoje kochane Dark Elfy), zakupy dopiero wtedy jak się na coś zdecyduje.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Kup mu Mengili, pasują wszędzie :lol2:
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Duderson pisze:Robienie takich prezentów w ciemno to niezbyt dobry pomysł. Może zabierzcie kumpla do sklepu z figurkami i niech wam powie, która armia najbardziej mu się podoba (ja tak wybrałem swoje kochane Dark Elfy), zakupy dopiero wtedy jak się na coś zdecyduje.
QFT
nie kupujcie nic w ciemno bo wyjdzie na to, ze wasz prezent wyladuje na allegro ;)
domyslam sie, ze to ma byc "prezent niespodzianka" ale w tym wypadku lepiej zrezygnowac z niespodzianki na rzecz tego by wasz kumpel dobrze sie bawil, grajac w batla, tym co sobie sam wybierze.
bo wy mozecie sie zupelnie nie wstrzelic w jego upodobania (no chyba, ze znacie go zajebiaszczo dobrze).

a tak w ogole to jestescie pewni, ze wasz kumpel zainteresuje sie WFB? ;)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Strace szanse na okrzyk ,, niespodzanka!!!'' :(
Po za tym Tychy to takie zadupie ze do sklepu musze sie wlec do katowic #-o
Gramy razem bedzie juz ze 3 lata w RPG a wiec wiem ze krasnoludy byly by strzalem w dziesiatke ale cuz krasnale juz mamy :?
Dalej idac tym tropem zostaja krasnoludy chaosu ale ta armia to raczej mega droga jest (nie wiem czy trudna w prowadzeniu) a więc na poczatek odpada
Dalej sa jeszcze Doch i Woch a że Doch nie maja polskiego booka to pada na Woch

Co o tym myślicie?? 8)

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Eltharion pisze:,,Polacy nie gesi swój język maja'' Mikolaj Rej
Pomóżcie [-o<
A może Mikołaj Rej i "Polacy nie gęsi i swój język mają"? Jak już cytujesz mistrza i jak już cytujesz taki konkretny fragment to nie rób siary.
Eltharion pisze:Strace szanse na okrzyk ,, niespodzanka!!!"
WoCH to fajny klimat ale są chyba tylko trzy słuszne rozpiski, także on także straci szanse na wykrzykiwanie "niespodzianka" przed bitwą ;)

Rzeczywiście powinniście go wziąć do sklepu albo posiedzieć z nim dłużej w necie nie sugerąc nic, po prostu podpytywać lekko i wyczuwać reakcje. Pomyśl jak Ty byś się czuł gdybyś na następne urodziny dostał ogry :) albo Twojego ulubionego Elthariona - tyle że na gryfie :D
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Doch maja polski podrecznik.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Nie mają.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Kup mu Lorda DE :P (trzeba powiekszać sektę Druchii :twisted: ) jak zbierze armię to jako bardzej doświadczony gracz będziesz mógł go cisnąć swoimi HE i wygrywać, ze znienawidzonym wrobiem. Poza tym DE to fajna armia :wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Wnioskuję, że Twój kolega lubi zUo, a więc na DE także się zastanów. Druchii górą!

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Ja gram DE więc odpada (a takim sadysta nie jestem żeby kupawac sobie jednostki na urodziny kumpla :| )
Doch nie mają poslkiego booka (przynajmniej takiego nigdy na oczy nie widziałem :? )
Chodzi o granie dla fanu a jak bedzie chciał gdzies pojechac to sobie dokupi jednostek don't problem :?
A Mikolaja Reja ch*j wie :mrgreen:

Bowflan89
Pseudoklimaciarz

Post autor: Bowflan89 »

Ciężko będzie trafić z armią w ciemno. Lepszy byłby jakiś uniwersalny prezent - 2 litry wódy, wtedy Wy też skorzystacie i na pewno będzie wesoło ;)

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Nie watpie :D ale nastepna taka okazja żeby posszezyc nasze grono battlowców bedzie dopiero za ROK!!! :(

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Eltharion pisze:Ja gram DE więc odpada (a takim sadysta nie jestem żeby kupawac sobie jednostki na urodziny kumpla :| )
Przesadzasz, poza tym mając dwie armie DE moglibyście pożyczać sobie figórki. A jako gracz Druchii powinieneś postarać się o nowego poddanego dla Wiedźmiego Króla. Ale zrobisz jak zechcesz.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Kup mu WoCh

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Kup mu litr wódki.

ODPOWIEDZ