![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jak grać dziesiątkami warriorsów? Owszem znam takie zastosowania jak flankowanie walczących oddziałów, ale chodzi mi bardziej o to jak skutecznie odginać tym szarże czy używać jako "fasta"
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
weź mi już nie przypominaj...mountain rangerzy z rogiem są istnym batem na bretke - wchodzisz w środek armii, trąbisz i prawie wszystkie jego oddziały testują panikę
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Dziekan pisze:Dobre pytanie.Jab pisze:Co się dzieje kiedy włączona jest sztormówka a żyros nie może latac? Czy może wtedy zrobić flee?
żyros nie musi niczego odczekiwaćGogol pisze:Inny przykład - sztormówka włączona obok żyroska stoi terrorysta - nie zdajesz Ld stajesz się uciekającym ale nie uciekasz bo nie masz ruchu. Jednak jeśli sztormówka się skończy musisz wpierw się zebrać i odczekać swoje zanim się ruszysz.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
Jakoś nie widzę wypisanych wyjątków, a więc... czemu nie - wybuchaj!Q. Can the Master Rune of Immolation be
activated if all the Dwarfs attached to the
machine have been wiped out?
A. Yes.