![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
btw skończyłem malować eternali, pomalowałem 20 imperialnych mieczników, a prace nad smokiem chwilowo stanęły, bo dopiero w sobote się spotkam z kumplem który mi da kilka części do niego
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
obiecane foty wrzucę pewnie w piątek/sobotę
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innymDzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
myślałem trochę o takiej zbroi jak u NG big bossagrabz pisze:To gobo będą mieli brody?Unicorn pisze:będą mieli futerko na paszczu
Futrzany kołnierz może pasować,co do pancerza jeśli już to proponuję koszulkę kolczą .
wiem, ale za dużo roboty by z tym byłosymek pisze:ale to co wyróżnia mengili w wygladzie to płaszcze z ludzkiej skóry więc najlepiej jakbyś takie zrobił
Jak dla mnie karacena,zwłaszcza w postaci nierówno ułożonych łusek czyUnicorn pisze:myślałem trochę o takiej zbroi jak u NG big bossa
Może strach na wróble(taki najprostszy,zwykła szmatka zawieszona na dwóch kijach+ wypchany wrek jako głowa) -w wersji z jajkiem.I pomysł drugi pomysłu mojego braciaka -skóra krasnoluda(ciężko to pisać posiadając armie karasi)z widoczną brodą.Unicorn pisze:najmniej jednak pomysłów mam na sztandar, myślałem właśnie o ludzkiej skórze, ewentualnie może goblinska by lepiej pasowała ? sam nie wiem...
To w większości scouts i waywatchers...Unicorn pisze:14 5-ed łuczników WE