Tak własciwie to eternal hate-edEdit: 4fun przeliczyłem jeszcze hydrę DE.. Wyszlo mi 442 pkt nie liczac handlersów
Edit2: W obliczeniach jest małe przekłamanie bo nie dało się wziąsc pod uwagę "hatred" przy 7 atakach z bazy

Moderator: esgaroth
Tak własciwie to eternal hate-edEdit: 4fun przeliczyłem jeszcze hydrę DE.. Wyszlo mi 442 pkt nie liczac handlersów
Edit2: W obliczeniach jest małe przekłamanie bo nie dało się wziąsc pod uwagę "hatred" przy 7 atakach z bazy
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Moim zdaniem jest to bardzo duży minus - dziś nawet zwykli czempioni mają większy wybór ekwipunku, nawet tego magicznego. Do tego normalnie heros w oddziale ma przy sobie zwykłego czempiona, który jest gotów oddać za niego życie. To też jest duży minus.Nijlor pisze:Kokesz, trochę przesadziłeś z tym kosztem, oddział lekkiej kawy z 18 cali szarży, z kolesiem niekiepskim w sumie (od herosa różni się tylko tym, że nie może wyjść z oddziału i nie może brać itemów...)i b. dobrym mag. przedmiotem (imo rekompensuje on brak możliwości brania m.i.)Nie powinien kosztować 130 pts.. Przy całej sympatii do projektu, ale to jest już trochę kombinowanie na silę. Co zaś do argumentu, iż twórcy AB nie testują swoich tworów - nie wiem jak ci z GW, ale pierwsza wersja Indy GT wyszła bodaj na początku maja 09, a testowano ją do września tegoż roku....
Jest gdzieś zasada, że fast nie może mieć sejva lepszego niż 5+ ? Bo Oglahy mają przecież oryginalnie zasadę F.Cavalry, chyba że jakiś FAQ, o którym nie wiem ją im zabrał ?Dodam, że jest to bardzo fajny oddział. Natomiast występuje w nim duża sprzecznośc - ma save 4+, wiec nie jest już fastem.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Co jest w RoRach takiego niepowtarzalnego? To, że są jednostkami 0-1? Są w większości niegrywalne? A może fluff RoR jest lepszy od fluffu innych jednostek? ;PDeliberitus886 pisze:nie sugerujmy się AB do danej armii przy RoRach bo one są nie powtarzalne . I dlatego trzeba do niech indywidualnie podchodzić .
Ale one są niepowtarzalneCo jest w RoRach takiego niepowtarzalnego? To, że są jednostkami 0-1? Są w większości niegrywalne? A może fluff RoR jest lepszy od fluffu innych jednostek? ;P
Dla Regiment of Renown jest poprostu archaiczną zasadą. Zasadą kiepsko skonstruowaną. Miała na celu przedstawić oddziały najemników. Wyszło zaś co wyszło. Zaś my zdecydowaliśmy się dalej brnąć w to.
Lord Kroak w lizakach ....Infernal Puppet pisze:Nieumarłych poza TK/VC ?