a ja moge to stwierdzic po 0 bitwachDziki pisze: Po drugie to ja bym na podstawie jednej bitwy nie twierdził od razu, że armia jest żałosna...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderator: Dibo
a ja moge to stwierdzic po 0 bitwachDziki pisze: Po drugie to ja bym na podstawie jednej bitwy nie twierdził od razu, że armia jest żałosna...
nie strzelajace DE, tylko ofens ze wsparciem strzelcow. 2rbt i 2xshades.Dibo pisze:Oj Gobos Gobos plizzz - przecież włąśnie z tak złożoną armią kozy mają najgorzej4t bez sejva na strzelające DE
to z jaka armia beasty maja lepiej? z siejacymi feara DoCh, VC, TK, WoCh? ze skinko-plujkami i terradonami? z HE, ktore maja ASF na wszystkim?
na rowni to sobie moga powalczyc z ogrami, bo nawet zieloni (zwlaszcza na BP) zmloca bestie.
Crane pisze:to z jaka armia beasty maja lepiej? z siejacymi feara DoCh, VC, TK, WoCh? ze skinko-plujkami i terradonami? z HE, ktore maja ASF na wszystkim?
na rowni to sobie moga powalczyc z ogrami, bo nawet zieloni (zwlaszcza na BP) zmloca bestie.
Ludzie się nie ograli z nową książką a Ty już postawiłeś na na bestiach krzyżyk. Widziałeś chociaż bitwy Bestii z wyżej wymienionymi armiami?Czy tak sobie spekulujesz?
Napewno nie znam bestii tak dobrze jak większość z Was, gram DE, ale.....nie stawiam też tak kontrowersyjnych tez bez zobaczenia ich (bestii) w akcji....zagralem narazie na nowe tylko z VC, miałem trochę szczęscia , nie było źleA Ty widziałeś?
Jakież to optymistyczne - 275 punktów zabija 70 i ginie...Ghorgona starla sie z psami khorna i - niestety polegla zabijajac dwoch
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
GarG pisze:Sa!nt Ty żyjesz?
Żyje, żyje tylko ostatnio siedzę i moderuje podforum Imperium, a że prawie nic się tam nie dzieje no to mnie mało widać. A w battla już z rok nie grałem, poczekam chyba do 8 edycji.Murmandamus pisze:On żyje. HE is aliveeee!!!!!
<odgłos grzmotu i błysk pioruna>
W tle opentańczy śmiech.
Saint chyba ostatnio udzielał się na Round Table of Bretonia.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Jeśli chodzi o raport crana - to em hm.. rozpa pierwasza (nie bij szefie) była do bani - w mojej opinii. Spawny juz wiadomo było po WoCh że są do dupy, a tam chociaż można marki dać...Sa!nt pisze:Patrząc po raporcie Crane'a nie jest rewelacyjnie.GarG pisze:Sa!nt Ty żyjesz?
Trikk sorry za offtop.
Jeśli chodzi o raport crana - to em hm.. rozpa pierwasza (nie bij szefie) była do bani - w mojej opinii. Spawny juz wiadomo było po WoCh że są do dupy, a tam chociaż można marki dać...