ale dzięki za ponowne odgrzebanie tematu... chyba średnio raz na pół roku ktoś tu się wypowiada.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
W sumie, to... miło mi to słyszećSzaman pisze:obroty z LotRa sa niewiele mniejsze niz obroty z batla - czyli LotR ma sie dobrze
to nie do konca tak... sklepy w Polsce do tej pory mogly zamawiac albo w zlotowkach, albo w funtach. ceny zlotowkowe sa sztywne, niezalezne od kursu. zlotowka sie wzmocnila i bardziej sie oplacalo - zwlaszcza wiekszym sklepom - brac w funtach. od lutego tej mozliwosci juz nie ma - wszyscy biora w zlotowkach. stad tez informacja o podwyzce - sklepy, ktore zamawialy w funtach, musza podniesc ceny, bo beda de facto wiecej placic za towar. dla sklepow, ktore do tej pory braly w zlotowkach, nic sie nie zmienia - wiec u nich podwyzek nie bedzie.Kraggo pisze:W Warhammerze ceny właśnie poszły w górę (na pewno metalowe, plastikowe prawdopodbnie tez)... a we Władcy coś się w tej materii zmieniło?
Kraggo pisze:W sumie, to... miło mi to słyszećSzaman pisze:obroty z LotRa sa niewiele mniejsze niz obroty z batla - czyli LotR ma sie dobrzeNie wiem czemu, ale mam pewien sentyment do tego systemu, mimo że jestem wyjadaczem battle'a
W Warhammerze ceny właśnie poszły w górę (na pewno metalowe, plastikowe prawdopodbnie tez)... a we Władcy coś się w tej materii zmieniło?
zakladam, ze na bierzaco sledzisz Mitrila... w poniedzialek ma sie pojawic ciekawa informacja dot. WotRaDrakkainen pisze:Właśnie bedę musiał sprawdzic ten system WOTR wydaje sie ciekawy zobaczymy co z tego wyniknie ;d
Dlaczego ?Szaman pisze:to chwilke poczekajDrakkainen pisze:Dla mnie mega są modele Dol amroth są boskie dlatego bym nimi pograł