Jakie chcecie zasady na WI???

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Re: Jakie chcecie zasady na WI???

Post autor: Przemcio »

Mi to też chodzi o sloty jakie będe mógł wykorzystać... bo w instrukcji na 4000 + pkt.
jest 8 Hero (3Lord) , Core 5+ , Special (0 - 6), Rare (0 - 4) ciekawe czydadzą mi 3 lordów wystawić :D z tego co czytam WOCH jest mięciutki więc może mi dadzą tak wystawić:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

jezu ręce opadają :) nie wystawisz 3 lordów za nic na świecie skumaj to :) 2 lordów max to jest bardziej niż pewne
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

IMO najlepiej by było bez blokady sojuszów, a sojusze pośród top5 muszą mieć rozpy wczesniej oddane do sprawdzenia i dopuszczone przez orgów tak jak armie singlowe

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

chociaż jak byś wziął 3 demon princów to może sędzia główny by to puścił. :wink:

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Kozioł pisze:IMO najlepiej by było bez blokady sojuszów, a sojusze pośród top5 muszą mieć rozpy wczesniej oddane do sprawdzenia i dopuszczone przez orgów tak jak armie singlowe
za dużo zabawy i udowadniania że takie kwiatki nie przejdą

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Łeeee a czemu nie jakoś wydaje mi się, że nawet jak bym miał 5 to i tak nie pomoże :mrgreen: ja to chiałem wziąć 1 Lorda zwykłego i 2 Lordów Magów cóż zostanie zatem 2 magów :mrgreen:

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=25&t=22002 a tu link do przykładowej Rozpy :D

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Furion pisze: Zakazać sojuszy DE/Doch/VC/Liz/skav - argumentuję to doświadczeniami Wrocławia :)
Fuck you ;P Co wy macie z tymi Skavenami. Przez pol roku nawet do top3 sie nie wspiely, nie mowiac juz o wygrywaniu mastera.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Naporowe Demony albo VC pod osłoną sztormówy wsparte abomkami? Lepiej żeby takich rzeczy nie było.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Cosmo pisze:
Furion pisze: Zakazać sojuszy DE/Doch/VC/Liz/skav - argumentuję to doświadczeniami Wrocławia :)
Fuck you ;P Co wy macie z tymi Skavenami. Przez pol roku nawet do top3 sie nie wspiely, nie mowiac juz o wygrywaniu mastera.
przeciez na bazylu z armii reprezentowanych przez jakas sensowna ilosc miala najlepsze wyniki :)

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Taa... A jakby Thurion, Malal, Crus, Xet i Robson zaczeli grac Ogrami to byscie je zbalansowali tak? ;> No blagam Cie.. ;P

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Cosmo pisze:Taa... A jakby Thurion, Malal, Crus, Xet i Robson zaczeli grac Ogrami to byscie je zbalansowali tak? ;> No blagam Cie.. ;P
ich zbanowali :) nie moga mnie przescignac w wyniku ogrow :D

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

morgan10005 pisze:
Kozioł pisze:IMO najlepiej by było bez blokady sojuszów, a sojusze pośród top5 muszą mieć rozpy wczesniej oddane do sprawdzenia i dopuszczone przez orgów tak jak armie singlowe
za dużo zabawy i udowadniania że takie kwiatki nie przejdą
Rok temu armie singlowe były właśnie w ten sposób sprawdzane.
Nie było żadnego dodatkowego CS dla tych armii, ale np SD i mag z BoH to było za dużo i potworków tego rodzaju w pojedynczych armiach wystawiać nie można było.
Obrazek

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Jak sedzie glowny bedzie sprawdzal armie singlowe i kazdy sojusz z top5 to:
-bedzie duzo roboty dla niego
-wchodzi bardzo subiektywna ocena sedziego (jesli ocenia same singlowe armie to jest ok, ale jak dojdzie do tego ze sedzia decyduje o 1/3 sojuszy to juz moze byc kiepsko)

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Cosmo pisze:
Fuck you ;P Co wy macie z tymi Skavenami. Przez pol roku nawet do top3 sie nie wspiely,
No mamy już miejsce trzecie Skavenów z Mastera :D

Skavy są bardzo mocne i do Top5 najmocniejszych armii się zaliczają.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Lepiej powiedzcie na ile punktów i jakie ograniczenie magii, a nie czy szczury są przegiete czy nie :D
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Po pol roku Darku.

Piszcie ten regulamin rasisci :-) bo nie wiem z kim moge a z kim nie moge sie do tanga zapisac :P

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

te przepychanki są z dupy ;/ Cosmo przypomnij sobie ile czasu po wyjściu DE pojawiły sie one w top3 mastera... wyszly w czerwcu w top 3 były w grudniu :) czy to znaczy ze sa slabe? :P
Na WI nie bedzie DoW, to dodatkowo pomaga abominacjom :) więc nie marudź.

Zagrasz sobie skavy na 4k, szmata, 70 cenzerów, 4 exterminacje - wio i też bedzie fajnie 8)
Tylko nie nie gub figsów bo się nie wystawisz ;P
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

misha
Wielki Nieczysty Spamer

jako przegięte :wink: exterminacje to może organizatorzy o zdrowych zmysłach nie przepuszczą takiej wersji :) są jeszcze inne rary mile widziane, w końcu 4K to klimatyczna armia ma być, ja nawet nie myślę o 2x wraightach bo i tak zakładam, że nikt tego nie puści hehe

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

a czy ta moja rozpa przedstawiona w linku wyżej może być uznana za klimatyczną?? :D

misha
Wielki Nieczysty Spamer

hehe ciekawa rozpiska, ale zdecydowanie za dużo magów masz tam, na mój gust pojawi się ograniczenie na 15-16PD/DD a ty tam masz 20 #-o nu nu nu :wink:

Zablokowany