jest 8 Hero (3Lord) , Core 5+ , Special (0 - 6), Rare (0 - 4) ciekawe czydadzą mi 3 lordów wystawić

za dużo zabawy i udowadniania że takie kwiatki nie przejdąKozioł pisze:IMO najlepiej by było bez blokady sojuszów, a sojusze pośród top5 muszą mieć rozpy wczesniej oddane do sprawdzenia i dopuszczone przez orgów tak jak armie singlowe
przeciez na bazylu z armii reprezentowanych przez jakas sensowna ilosc miala najlepsze wynikiCosmo pisze:Fuck you ;P Co wy macie z tymi Skavenami. Przez pol roku nawet do top3 sie nie wspiely, nie mowiac juz o wygrywaniu mastera.Furion pisze: Zakazać sojuszy DE/Doch/VC/Liz/skav - argumentuję to doświadczeniami Wrocławia![]()
Rok temu armie singlowe były właśnie w ten sposób sprawdzane.morgan10005 pisze:za dużo zabawy i udowadniania że takie kwiatki nie przejdąKozioł pisze:IMO najlepiej by było bez blokady sojuszów, a sojusze pośród top5 muszą mieć rozpy wczesniej oddane do sprawdzenia i dopuszczone przez orgów tak jak armie singlowe
No mamy już miejsce trzecie Skavenów z MasteraCosmo pisze:Fuck you ;P Co wy macie z tymi Skavenami. Przez pol roku nawet do top3 sie nie wspiely,Furion pisze: Zakazać sojuszy DE/Doch/VC/Liz/skav - argumentuję to doświadczeniami Wrocławia![]()
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE