![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dlatego tez beastlorda będe próbował jakoś w najbliższych grach. Kocham mojego Doombulla Fedora, ale Wanderlei też powinien dawać radę.
pozdro
Moderator: Dibo
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
jeżeli się nie ruszał, nie ma dalekiego zasięgu,
szkoda, że to nie jest thrown wpn co sugerowałby opis
może by się udało przegłosować wtedy byłby to fajny item
Szkoda ,ze ktos nie pomyslal o chaos gifcie BS+1 (tak jak jest I+1)Crane pisze: uznali by pewnie ze jest za mocny i mieliby rację , z drugiej strony teraz z BS 3 tez nie powala
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Pewnie pomylily mu sie pkt z stonecrusher mace , druk poszedl i coz ... za pozno zmieniacCrane pisze:primeval club , ten przedmiot jest tragiczny, Phil chyba nie widzial na oczy podrecznika do scavenow, mam na mysli fellblade'a
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.