Praca na Play Mini Of The Month XLI krasiowy Thane
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Krasnoludy by Pingu
Dzięki wielkie.
A jak z skalą modelu(odpowiada)?
I co trzyma szef obsługantów(chyba mieczyk ale nie jestem pewny)?
A jak z skalą modelu(odpowiada)?
I co trzyma szef obsługantów(chyba mieczyk ale nie jestem pewny)?
Pingu Bardzo mi się podobają tylko Krasie są starą i dumną rasą więc wątpie że ubierali by się w kolorowe wdzianka , ta zieleń oraz niebieski zupełnie niepasują lecz to tylko moja opinia , skóra i skórzane płasze 5/5
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wyglądają nieźle, do gry, na stół jak najbardziej się nadają.
Oczywiście można by było ich bardziej dopracować. Szczególnie popracować by się przydało nad muzykiem i sztandarem, są to figurki które zawsze zwracają większą uwagę niż zwyklaki więc warto spędzić nad nimi trochę więcej czasu
Oczywiście można by było ich bardziej dopracować. Szczególnie popracować by się przydało nad muzykiem i sztandarem, są to figurki które zawsze zwracają większą uwagę niż zwyklaki więc warto spędzić nad nimi trochę więcej czasu
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Tiger Brown
- Kradziej
Myślę, że dużo by zyskały, gdyby je pociągnąć matem - byłyby mniej cukierkowe. Bo generalnie to całkiem nieźle, armia może wyglądać fajnie, tym bardziej, że ci się będzie skil poprawiał.
Sugeruję podstawki malować przed przyklejeniem figurek, bo teraz malując żwirek będziesz brudził buty i oblamowanie kolczug.
Sugeruję podstawki malować przed przyklejeniem figurek, bo teraz malując żwirek będziesz brudził buty i oblamowanie kolczug.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
No nie podpadnę chyba bardzo jeśli napiszę, że tego slejera na smoczym ryju to już gdzieś widziałem tak widziałem ten sam smoczy pysk i tego samego zaplutego slejera u oskaR'a tzn Rakso'a oj nieładnie nieładnie tak podkradać pomysły:D
Washowanie z pewnością by się przydało na niektórych elementach... a najbardziej podoba mi sie kebab gyros żyros
Washowanie z pewnością by się przydało na niektórych elementach... a najbardziej podoba mi sie kebab gyros żyros