Empire greatswordzi up

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
czerech
Wałkarz

Re: Empire początki są trudne...

Post autor: czerech »

Bardzo podobaja mi się podstawki (te na których stoi jeden wojak :))

rozumiem co czujesz z tą masą figurek, sam tak mam i nie wiem w co ręce włożyć :(

powodzenia!

Awatar użytkownika
Foalooke
Chuck Norris

Post autor: Foalooke »

postawić sobie 5 figurek na biurko i robić je od A do Z. I trzymać je tam jako wyrzut sumienia aż do skonczenia :D
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)

Awatar użytkownika
czerech
Wałkarz

Post autor: czerech »

mam taki plan ;p

jak skoncze malowac pierwsze to zamieszcze efekty :)

Awatar użytkownika
nolft
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: nolft »

Spoko... :P
Dzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innym :(

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

prawie skończeni rajtarzy,kijowo,ale jaki ładny kawałek stołu modularnego,zrobiony w trakcie opieki nad 9 miesięcznym kolegą:)na razie ich nie ruszam,muszę kuszników odpicować na pmotm.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

kawałek stołu rzeczywiście fajny ale rajtarzy też niczego sobie! czekam na więcej fotek i oddziałów

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

dobra robota =D>
tyle powiem :wink:
]arrrr

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

fotki nie najlepsze ale to co na nich widze mi się podoba :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Nom, fotki fatalne (może spróbuj zrobić nowe przy świetle dziennym). Ale rajtarzy wyglądają na porządnie pomalowanych, a i fragment stołu wygląda niczego sobie :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

kuszole szybko i bez bólu,nie wiem czy wystawię je na pmotm,przestali mi się podobać jak zobaczyłem je dzisiaj rano.jeszcze czeka je cieniowanie,a na płaskich powierzchniach ciężko mi to wychodzi.
Obrazek

a tak przy okazji podstawki do infinity całkiem fajnie wyszły
Obrazek

Awatar użytkownika
Malcavian
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Malcavian »

jakiej dokladnie trawki gf9 uzyles na tych jezdzcach?

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Parched straw i arid

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Kusznicy na PMOTM nie jest to szczyt moich możliwości ,ale skończeni.(Rzygam już tą piechotą. :? )
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Zaktualizuj nazwe wątku ;)
Sami kusznicy bardzo fajni, ale to już jak cała twoja armia do tej pory. Jedna z lepszych armii Imperium jakie widziałem. Klimatyczne podstawki, dobre cienie wszystko schludnie i estetycznie. No i kolorki też oryginalne i ciekawe.

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Konwersje moich Gs,nie wiem czy na tym skończę,dodatkowe pierdółki dodam jak pomaluje do końca same postacie.
Obrazek
P.S będą na PMOTM jak ich nie skończę to niech mi jedno jajo uschnie!

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

IMO niepotrzebne te sztylety u kilku ziomków. U pasa- jasne. Ale nie wmówisz mi, że będą dwuraka jedną ręką obsługiwać :wink: Po prostu wygląda dziwacznie. Same konwersje ciekawe.

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

świetnie zrobiłeś tych konnych.
podstawki są super =D> =D> =D>
]arrrr

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

co do gs,rzeczywiście nie pomyślałem o tych sztyletach,ale takie pierdółki polepszają model.zresztą ostatnio nie mam weny do tego,w pracy kijowo co się odbija na moim samopoczuciu i jedyne co to przeglądam forum.do tego z motyką na księżyc uwziąłem się na armię skavenów,wyciąłem jednego monka i od kilku dni nawet nie właziłem do kanciapy.muszę jakąś guaranę czy coś kupić bo padnięty jestem od dłuższego czasu.

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

jak dla mnie to zbyt duża różnica w modelach, nawet w pierwszym rzędzie - z jednej strony robocop, z drugiej kolo w skórzanym kaftanie. to nie jest free company tylko doborowa jednostka (przynajmniej wg fluffu;))
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Stare gs tak właśnie wyglądały,jak landknechci,zweihenderzy.bufiaste koszule,prawie brak zbroi ,mi się bardziej podoba klocek różnorodny.zresztą to oddział najemniczy z mordheim,jeszcze plecaki i garkuchnie jako filler im zrobię.ześ mnie zmobilizował do pracy w końcu:>

ODPOWIEDZ