a tak przy okazji od czego jest magia??? właśnie żeby za***** takie latacze

doszło do tego że 13 chosenów z magiem wbiło się w hammerersów z BSB i Lordem na tarczy (master rune of challange

Moderator: JarekK
Niebo chyba znika jak zginie?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Fakt, rycerze są mili, ale z frenzy trzeba uważać, bo czasem latają za jakimś śmieciem, a nie za porządnymi celami, wartymi wjechania weń. Ze speciali Dragon Ogry i zwykłe ogry też są w mairę grywalne.A wtedy ze speciali to tylko knightci. Są szybcy, mają 1+SV, pierdolnięcie w kombacie, dać im sztandar z frenzy to w ogóle masakrują wszystko co podejdzie. Bo jeśli taka 5 z sztandarem wpada to 15hitow, s5,no czysci to to ladnie.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Phi, orły. Przetrzymali Lance na klate, pegazy od tyłusYsek pisze: Ostatnio widzialem jak klocek warriorow utrzymal lance i orly od tylu przez 2 kombaty, ale to wiecej moze Delight napisac ;P
Ja testowałem. w zasadzie są to blokady czołgowe. stawiasz np 2 przed klockiem warriorów i idziesz. jak ktoś w pierwszego wpada i g zabija (jakaś jazda czy duuuży kloc czegoś tam, to zatrzyma sie na drugim, a ty masz szanse zaszarżować wtedy i nie rzadko jest miękko w majtkach u przeciwnika. albo bierzesz takiego spawna i walisz nim od boku w jednostkę przeciwnika, jak go nie zabiją, to ją troche potrzyma i a nawet jak przegrasz combat to spawnik będzie pilnował żeby cie nikt nie gonił.A ja chcialem zapytac, co sadzicie o spawnach. wiem, ze 2d6 movea odstrasza, ale czy ktos testowal taki cos? sam nigdy na tym nie gralem i chcialbym sie czegos dowiedziec.
Kolega chyba robi błąd logiczny.sYsek pisze:to co niektórzy piszą wydaje się bezsensowne... w funowej grze to grajcie i czym chcecie, ale mowimy tutaj chyba o jakiejs normalnej rozgrywce. (...)