Shino saved the day again

Pamietam takie wydarzenie: w klubie miał być taki mały turniej i odbył się pomimo tego, że organizatorowi się dni pomyliły:) ale to nawet lokal nie był.Smiechu pisze:Boberr pisze: A co do wyników:
Karabin powiedział Szweniowi że Shino sie tym zajmie, a Shino na to:
Ja o niczym nie wiem
Więc chyba nie prędko sie pojawią
Signature stuff...Boberr pisze:bez Shina nie byloby niczego
Ta... Ja prosiłem o wydrukowanie scenariuszy organizatora co było jego obowiązkiem... Odpowiedź znanaGórken pisze: A ja powiem od siebie że grałem scenariusze i sporo innych osób też... co prawda czasem po prostu był niewygodny zarówno dla mnie jak i dla przeciwnika to olaliśmy ale dało się je zagrać bez 1;)
Domytslam sie że na drodze przygody były....hehehehehbigpasiak pisze:Wy się śmiejecie ale qwa gdyby nie wychamował to centralnego hita bym zaliczył...
Całe szczęście że nie podskoczyła jak mają w zwyczaju bo nie wiem czy bym z Wami pisał dzisiaj...
Skok na przednią szybę czegoś o wadze 30 kilo X prędkość auta = .......bigpasiak pisze:Wy się śmiejecie ale qwa gdyby nie wychamował to centralnego hita bym zaliczył...
Całe szczęście że nie podskoczyła jak mają w zwyczaju bo nie wiem czy bym z Wami pisał dzisiaj...
Jasiuuu pisze:więcej niż 30 podejrzewam
Wysokość w kłębie ok. 75 cm, długość 95-140 cm (w tym tułowia ok. 70 cm), przeciętna masa ciała ok. 25 kg (koza ok. 10% mniej)
NomŻaba pisze:Pasiak - spójrzmy Prawdzie w oczy - dramatyzowałeś..![]()
a tak na serio: k... miałeś farta
pozdro,
Ż.
Powiedzmy, że cieszyłem się iż nigdzie za/pod kołem mi nie utknęła...Murmandamus pisze:a co z ciałem sarenki? Pójdzie na pieczyste? Czy zgłoszona leśniczemu jako ofiara drogowa? Teoretycznie trzeba zgłaszać takie coś.