2. Pasiak
3. Megi
4. Maćko
5. Lubin
6. Byro
7. Szkapa
8. Gokish
9. Jacek_Azael
10. Blasz
11. Pictus
12. Michnik
13. Jachu (nasz spec orkowy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
14. Strażnik Cytadeli
Niestety...Ziemko pisze:Prosta pilka, zrobic zlewe na tych co do nas ciagle dotrzec nie moga. Torun to generalnie jesli chodzi o wfb to juz umarl, ale 3miasto mnie zadziwia powiem szczerze (szkoda, ze negatywnie).
Grałbyś z Megim.Piotr pisze:Niemniej, nieskromnie napiszę - sądzę, że gdybym grał, to 10 pkt w w tej bitwie bym zdobył
Błagam... Nawet przy założeniu że:bigpasiak pisze: Grałbyś z Megim.
Takie pewne to nie jest![]()
![]()
Za to jak uciekłyPiotr pisze:Poza tym, komentarz do tej gry - facet jest nienormalnym wardowcem! Trafiłem w sumie 13 (!!!) trolli z armat. Oblał 2 wardy... Na szczęście to wystarczyło by uciekły.
Wyszło mi, że grałbyś albo ze mną albo z Maćkiem (w każdym razie nie z Meggim). Ja miałem 27 pkt i Maćko chyba też (nie grał ostatniej, więc zdobył 10pkt i to dało mu 4 pozycję z 40 punktami). Meggi - to samo - albo Maćko albo ja. Pasiak tak jak grał zapewne trafiłby na Jacka. Acz i taki scenariusz nie jest do końca pewny jako, że poszedł jeszcze Byro i ktoś jeszcze, kogo nie pamiętam. Sporo się namieszało w tym turnieju - tak jak mówiłem.Piotr pisze:Więc powinienem 10 pkt wybronić...bigpasiak pisze: Grałbyś z Megim.
Takie pewne to nie jest![]()
![]()
Poza tym, ja po 2 grach miałem 40 pkt a Megi (i Ty tez, jak mi się wydaje) ile? 26? Był ktoś, kto miał więcej niż 26?
Czyli Megi musiałby wygrać ze mną przynajmniej 17-3.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę...
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Oni No Maćko pisze:Ja po 2 miałem 27. Co do wyjścia to tak było ustalone i nie widzę potrzeby się tłumaczyć.