po mnieRince pisze: Dobre... Jestes nabezczelniejszym malolatem jakiego mialem okazje poznac grajac w battla.
Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
Re: Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
Człowieku, co ty w ogóle piszesz? Naprawdę az tak cię zabolało to, że nie zmasakrowałeś jakiegoś chłopczyka? Sam wałowałeś, ale mimo to mnie oskarżasz. W swoim bardzo agresywnym poście jestes z leksza nielogiczny. Nie widzisz sprzeczności w
A argument o długości tworzenia posta jest po prostu śmieszny, nie wiem jak ty, ale ja nie siedzę cały czas na BP.
Rince pisze:Patrzylem ci na rece cala bitwe, a flamery sam przesunales blizej, nawet bez zadnych klotni
Jak można komuś wciskac kit, że przesunął flamery dalej, kiedy cała bitwę patrzyłeś mi się na ręce? Sprytnie pominąłeś też kwestię rod of power... To ty weź się ogarnij...Rince pisze:Jak mozna wciskac komus kit, ze przesunal modele w fazie strzelania, kiedy cala bitwe patrzyles nam na rece?
A argument o długości tworzenia posta jest po prostu śmieszny, nie wiem jak ty, ale ja nie siedzę cały czas na BP.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
A dlaczego nie można według ciebie przenieść z PD do DD z Rod of Power?Andrzej pisze:Aha, czyli kiedy ja mówię że wałujesz, to są insynuacje. Ale kiedy Ty mówisz, że ja wałuje, jest to święta prawda. Już nie pamiętasz, jak chciałeś przenieść 3 kości z PD do DD? Gdyby nie to, że znam się na imperium, wałowałbyś nas aż miło przez 6 tur.
edit: teraz już jasne
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, o 17:59 przez Varden, łącznie zmieniany 1 raz.
Co jest nielogicznego w tym, ze nawzajem patrzylismy sobie na rece? Pominalem kwestie rod of power, bo nie znam imperium i nie wiedzialem do konca jak dziala. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale piszac, ze przez cala bitwe patrzylem ci na rece, a tobie i tak udalo sie przesunac flamery, strzelasz sobie niezlego gola.
Generalnie nie obchodzi mnie czy "zmasakrowalem jakiegos chlopczyka". Obchodzi mnie to, jak ten chlopczyk zachowywal sie w stosunku do mnie, jak probowal mnie oszukiwac i jak teraz nie potrafi sie do tego przyznac, odbijajac pileczke w stylu mocno podstawowkowym aka "to ty mnie walowales". Whatever... A reki mozesz mi nie podawac. Mam to w naglebszym powazaniu. Eot z mojej strony.
Generalnie nie obchodzi mnie czy "zmasakrowalem jakiegos chlopczyka". Obchodzi mnie to, jak ten chlopczyk zachowywal sie w stosunku do mnie, jak probowal mnie oszukiwac i jak teraz nie potrafi sie do tego przyznac, odbijajac pileczke w stylu mocno podstawowkowym aka "to ty mnie walowales". Whatever... A reki mozesz mi nie podawac. Mam to w naglebszym powazaniu. Eot z mojej strony.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Aron_Banalny
- Masakrator
flame is on!
na każdym (z jednym wyjątkiem) zdjęciu widać piękną męską przyjaźń. łezka się w oku kręci
na każdym (z jednym wyjątkiem) zdjęciu widać piękną męską przyjaźń. łezka się w oku kręci
Panowie , ale spokojniej prosze. Na PW sobie powrzucajcie, jak nie posluchacie to poprosze jakiegos moda z tego dzialu, albo sam powycinam i Wasze wrzuty pojda do smietnika.
Pare słów od orga:
Rince, Andrzej - przenieście swoje wywody na PW i prosze nie załatwiajcie takowych rzeczy po turnieju na forum tylko na bierząco w trakcie trwania bitwy. Jeżeli uważaliście by który kolwiek z was dostał WORSTA za wałowanie to do cholery po kiego wała na turnieju byłem ja, Żaba i Handełek??
Panowie - wezcie na wstrzymanie lub przy najbliższej okazji na turnieju dajcie sobie po razie (czyt. zagrajcie chalenga) i pilnujcie sie wzajemnie
To tyle odnośnie waszej sprzeczki forumowej.
WI zakończyło sezon 2009/2010 w polskim battlu - mamy już top 20 ligi - przed nami ETC - tak więc kadro zbieraj sie, ćwicz i postaraj sie wygrać wkońcu EURO
Rince, Andrzej - przenieście swoje wywody na PW i prosze nie załatwiajcie takowych rzeczy po turnieju na forum tylko na bierząco w trakcie trwania bitwy. Jeżeli uważaliście by który kolwiek z was dostał WORSTA za wałowanie to do cholery po kiego wała na turnieju byłem ja, Żaba i Handełek??
Panowie - wezcie na wstrzymanie lub przy najbliższej okazji na turnieju dajcie sobie po razie (czyt. zagrajcie chalenga) i pilnujcie sie wzajemnie
To tyle odnośnie waszej sprzeczki forumowej.
WI zakończyło sezon 2009/2010 w polskim battlu - mamy już top 20 ligi - przed nami ETC - tak więc kadro zbieraj sie, ćwicz i postaraj sie wygrać wkońcu EURO
...
Tak w ogóle, to zgubiłem na turnieju miarkę. Jest podpisana dwoma literami "A". Uczciwego znalazce proszę o zwrot na najbliższym masterze. Pedros może potwierdzić, że w jeśli chodzi o miarki, to potrafię się odwdzięczyć
Pedros, Andrzej, Rince...Aż sie zmęczyłem czytając ten dziwny spór. Jeśli, któryś z was nie powiedział jeszcze wszystkiego, proponuję wyjaśniać sobie na pw. Każdy kolejny post odgrzewający wiadomą sprawę będę kasował bez ostrzeżenia. Jesli macie problem z zasadmi, a zwłaszcza z długościami szarż to polecam wątek "pytania początkujących", w sprawie zaginionych rzeczy także proszę - udać się na przyszłość do odpowiedniego działu lub bezpośrednio kontaktować się z organizatorem. Pozdrawiam - Lohost
Tak w ogóle, to zgubiłem na turnieju miarkę. Jest podpisana dwoma literami "A". Uczciwego znalazce proszę o zwrot na najbliższym masterze. Pedros może potwierdzić, że w jeśli chodzi o miarki, to potrafię się odwdzięczyć
Pedros, Andrzej, Rince...Aż sie zmęczyłem czytając ten dziwny spór. Jeśli, któryś z was nie powiedział jeszcze wszystkiego, proponuję wyjaśniać sobie na pw. Każdy kolejny post odgrzewający wiadomą sprawę będę kasował bez ostrzeżenia. Jesli macie problem z zasadmi, a zwłaszcza z długościami szarż to polecam wątek "pytania początkujących", w sprawie zaginionych rzeczy także proszę - udać się na przyszłość do odpowiedniego działu lub bezpośrednio kontaktować się z organizatorem. Pozdrawiam - Lohost
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Mi w Lublinie "zginęła" a była podpisana BIGPASIAK [ wyryte na miarce z tyłu miałem ] i wątpię żeby się "odnalazła"...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
każdy chce mieć taką miarkę
Qwa... jednak mało śmieszne
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- morgan10005
- Falubaz
To jest trochę inaczej. Sędzia pyta się ShinaMarek G pisze:Zdjecie nr 23 pod tytułem "Shino pyta o coś sedziego" mnie rozwala
- swieta_barbara
- habydysz
Co tam breta - lepiej ogarnij tego pieknego smokaMarek G pisze:Czyja jest ta zajebista breta na kolejnym?
- morgan10005
- Falubaz
grają w papier kamien nożyce do 1000 wygranych
Kalesoner pisze:
Jak wyniki pre inkwizycji? Już ustalone kto dostaje 100 do ligi?
wszyscy którzy wzięli udział
Cholera, a byly mi obiecane, za to ze duchowo z Wami tam bylem