-Za karę masz się nauczyć tabelki miscastów i gifts of the goods z booka wochu

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Jak było na klasówce, Aniu?Skaven pisze:-Tato dostałem 1 z klasówki
-Za karę masz się nauczyć tabelki miscastów i gifts of the goods z booka wochu
Już teraz się chwali?szrama pisze: A moja koleżankom się chwali, że ma młodszego
Podobno to jakiś szpan
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Eeee... przyznam, że nie ogarniam Twojego toku myślenia.Zwolin pisze: moje przemyślenia są takie że nie widzę przeciwwskazań by pozwolić dziewczynom wysączyć tych parę kropel
dlaczego?
alkohol ma tę właściwość że rozwiązuje języki i pozwala poczuć się swobodnie w sytuacjach których normalnie byśmy unikali np. bieganie nago po dworze (żeby nie było to do takiej akcji nie doszło), tak więc jeśli pozostajemy nadal przy trzeźwych zmysłach można umiejętnie wykorzystać efekt wstawienia całego towarzystwa
i nie mówię tu oczywiście o wykorzystywaniu (seksualnym) pijanych dziewczyn
tak więc imo nie ma nic złego w pozwalaniu pić (niewielkich ilości) dziewczynom, nawet tym o bardzo słabych głowach
Najróżniejsze, również te niezbyt fajne. Nie wiem więc, czy należy pozwolić ludziom o słabych głowach pić więcej niż powinni.jakie są wasze doświadczenia w tym względzie ?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Rozwaliło mnie toGarbin pisze: paznokcie, wlosy czy inne mutacje
Gratuluję. Ja nie mogłam, zdarłam je sobie jakoś podczas sesji wrześniowej, pisząc pracę semestralnąszrama pisze:Moja królewna potrafi sprawnie pisać na klawiaturze w tipsach absolutnie bez problemów![]()
Fuuuu... tzn. fuuuu wymogi, nie Twoja kobieta oczywiście(Jak się pracuje w reklamie to tak jest, że tipsy i opalony dekolt to konieczność)
Dla mnie to jest podstawowe przeciwskazanie.nie widzę przeciwwskazań by pozwolić dziewczynom wysączyć tych parę kropel
dlaczego?
alkohol ma tę właściwość że rozwiązuje języki
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
+1, ba nawet +2Klafuti pisze:A poza tym naturalny wygląd jest najlepszy. Jak jest dużo dodatków to znaczy, że co jest nie tak i musi ona to ukryć.