Nowe figurki skavenów w starterze 8 edycji

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

Re: Nowe figurki skavenów w starterze 8 edycji

Post autor: Virgo »

Skaveny vs. Helfy na 100%.

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

ojaaa, to się będzie działo
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

skład skavenów w nowym pudle, przytoczony za cytadelą:

* 20 skaven clanrats with shield and spear, full command
* 20 skaven clanrats with Shield and spear, full command
* 20 skaven slaves with slings
* 10 Giant rats with Handler
* One bone breaker Rat Ogre w/ warlord on top
* Poisonwind Mortar *2
* Warlock Engineer

to oczywiście plotki, ale dla mnie niestety dość prawdopodobne

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Do tych co kupią ten zestawik. Odkupię mortara niedrogo.

Swoją drogą mogliby dać littter zamiast tego Bonebreakera, dużo bardziej grywalne.
Obrazek

Maro_91
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Maro_91 »

Szkoda że nie będzie doom flayer'a :( Bardziej by sie przydał od Bonerippera.

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

początkowo zastanawiałem sie nad kupnem calego zestawu - ale chyba lepiej bedzie kupic samych skavenów z allegro. Miejmy nadzieję, ze ostatecznie w pudle będzie coś innego.

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

OBY... bo tak to dupa :(
]arrrr

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

co będzie w pudle to się jeszcze okaże :> bardzo bym się ucieszył z nowych slejwów... aż dziw że nie zrobili ich na początku nowej edycji... monki, graty, swarmy, rogry .... no właśnie można by wyliczać... czy wiadomo coś o terminach?
imo właśnie slejwersi, monkowie, weapon teamy i jacyś herosi powinni byś obowiązkowo :D

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

mnie się podobają te slejwy które są [mam na myśli metalowych] tyle że lepiej by było gdyby były bardziej dostępne.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Ja mam nadzieję, że starter nie będzie zrobiony tak jak skull pass: figurki jednoczęściowe, np. nie każdemu musi się podobać idea slavów z procami...
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

jestem na 99% pewny ze to będą figurki 1 częściowe (w przypadku skavenów - pojedynczych modeli. Proce trzeba będzie wyciąć nozykiem/wiertełkiem/pilniczkiem.

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

heh, to tylko czekać na oddziały szczurów sprzedawane za 20zeta na allegro.. Nie spodziewałem się tego, przyznam szczerze

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Mnie osobiście żal że popsują tak klimatyczną armie jak Sakveny jednoczęściowymi paskudami ze startera :-8
Ciśnienie mi rośnie jak patrze na "armie" dwarfów opartą na tych wstrętnych dwuformowcach z BoSP, a teraz jeszcze szczurzaki popsują :cry:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Też się z tym zgadzam. Szczury staną się armią dla plebejuszy, a nie tylko dla wybranych przez Rogatego Szczura.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

Etam dla plebejuszy,ja się cieszę <przynajmniej z tego> że gw nie robi tego co się z konfrontacją stało-gumiaki malowane przez biedne dzieci w chrd.ciekawe lepiej ilu ludzi przestanie grac skavami?@i jeszcze jedno frage:dlaczego na jebitnym necie nie ma jeszcze żadnych zdjeć z boxa?!na pewno już je robią nad jang cy,a tu nic nie widać!

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

obecnie większa cześć początkujących graczy stanowią o&g i dwarfy będące w obecnym starterze.
teraz zaroi się od skavenów i elfów... :?
ma to też swoje dobre strony-głównie cena.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

patryk999 pisze:dlaczego na jebitnym necie nie ma jeszcze żadnych zdjeć z boxa?!na pewno już je robią nad jang cy,a tu nic nie widać!
Nie ma zdjęć bo Nikony produkują po drugiej stronie rzeki :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

poczekamy, zobaczymy...ja zbieram szczury do grudnia w sumie, więc tak szybko z nich nie zrezygnuje i tak :)
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Luciu
Mudżahedin

Post autor: Luciu »

hehehe dokładnie tak jak ja:) Co to jest ten ziom z boneripperem czy coś:P?

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

właśnie ja też nie wiem. nie chodzi przypadkiem o thanaqula z rozpruwaczem ości (mam pl ab :wink: )
]arrrr

ODPOWIEDZ