Nowe figurki skavenów w starterze 8 edycji
Moderator: Hoax
Re: Nowe figurki skavenów w starterze 8 edycji
Skaveny vs. Helfy na 100%.
ojaaa, to się będzie działo
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
skład skavenów w nowym pudle, przytoczony za cytadelą:
* 20 skaven clanrats with shield and spear, full command
* 20 skaven clanrats with Shield and spear, full command
* 20 skaven slaves with slings
* 10 Giant rats with Handler
* One bone breaker Rat Ogre w/ warlord on top
* Poisonwind Mortar *2
* Warlock Engineer
to oczywiście plotki, ale dla mnie niestety dość prawdopodobne
* 20 skaven clanrats with shield and spear, full command
* 20 skaven clanrats with Shield and spear, full command
* 20 skaven slaves with slings
* 10 Giant rats with Handler
* One bone breaker Rat Ogre w/ warlord on top
* Poisonwind Mortar *2
* Warlock Engineer
to oczywiście plotki, ale dla mnie niestety dość prawdopodobne
co będzie w pudle to się jeszcze okaże :> bardzo bym się ucieszył z nowych slejwów... aż dziw że nie zrobili ich na początku nowej edycji... monki, graty, swarmy, rogry .... no właśnie można by wyliczać... czy wiadomo coś o terminach?
imo właśnie slejwersi, monkowie, weapon teamy i jacyś herosi powinni byś obowiązkowo
imo właśnie slejwersi, monkowie, weapon teamy i jacyś herosi powinni byś obowiązkowo

Ja mam nadzieję, że starter nie będzie zrobiony tak jak skull pass: figurki jednoczęściowe, np. nie każdemu musi się podobać idea slavów z procami...
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mnie osobiście żal że popsują tak klimatyczną armie jak Sakveny jednoczęściowymi paskudami ze startera
Ciśnienie mi rośnie jak patrze na "armie" dwarfów opartą na tych wstrętnych dwuformowcach z BoSP, a teraz jeszcze szczurzaki popsują

Ciśnienie mi rośnie jak patrze na "armie" dwarfów opartą na tych wstrętnych dwuformowcach z BoSP, a teraz jeszcze szczurzaki popsują

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Też się z tym zgadzam. Szczury staną się armią dla plebejuszy, a nie tylko dla wybranych przez Rogatego Szczura.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Etam dla plebejuszy,ja się cieszę <przynajmniej z tego> że gw nie robi tego co się z konfrontacją stało-gumiaki malowane przez biedne dzieci w chrd.ciekawe lepiej ilu ludzi przestanie grac skavami?@i jeszcze jedno frage:dlaczego na jebitnym necie nie ma jeszcze żadnych zdjeć z boxa?!na pewno już je robią nad jang cy,a tu nic nie widać!
poczekamy, zobaczymy...ja zbieram szczury do grudnia w sumie, więc tak szybko z nich nie zrezygnuje i tak 

The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..