I believe November is Dark Eldar for 40K. The High Elf kits should be out in October. Tomb Kings are next year.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
I believe November is Dark Eldar for 40K. The High Elf kits should be out in October. Tomb Kings are next year.
Żaba po prostu nie zna kodeksu własnej armii.Aldean pisze:to jak poganiacze zginą to hydra nie ma hatred?;]Żaba pisze:a skąd wiesz że w 8ed psychologia jeźdźca/poganiacza będzie działać na mountaBestialski_Brokuł pisze:Mam nadzieję, ze rzeczywiście będą erraty do podręczników bo jak nie to przegiętośc takiej hydry nabiera całkowicie nowego wymiaru- 7A z s5 4 z s3AP wszystko z hatem![]()
![]()
Ż.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Życie jest piękne, koniec cholernych Swordmasterów z trzaskaniem 2/3 atakami z ASF, tak samo bohaterowie!!!!Great weapons Always strike last (this overrides any army book rules). Can only be used in the first rank. - Godless
Nie ciesz się zbyt wcześnie theudulf elfy nadal mają więcej I niż przeciętni śmiertelnicy i będą kosić pierwszeVirgo pisze: Always Strike First
* ASL combined with ASF cancel each other out. Strike in initiative order.
However ASF + higher initiative than your enemy: Reroll to hit rolls. So even if Swordmasters and White Lions are striking in initiative order they may get re-rolls to hit!
No tak, ale przy twojej szarży nie wpakują ci już XX ataków na dzień dobry....Bestialski_Brokuł pisze:Nie ciesz się zbyt wcześnie theudulf elfy nadal mają więcej I niż przeciętni śmiertelnicy i będą kosić pierwszeVirgo pisze: Always Strike First
* ASL combined with ASF cancel each other out. Strike in initiative order.
However ASF + higher initiative than your enemy: Reroll to hit rolls. So even if Swordmasters and White Lions are striking in initiative order they may get re-rolls to hit!
Zombie Dragon kosztuje 275Jab pisze:...on kosztuje tylko 260 ptk. a to oznacza że można spokojnie princa z sun dragonem wystawić + mag caddy na 2500 ptk. - nikt inny nie może tego zrobić>
tylko dlaczego za ograniczenie jednego pedalstwa maja płacić wysoka cenę inne unity w grze z Great weaponem, to jest główny błąd GW dawanie bonusów wszystkim i zabieranie wszystkim..hate na całej armii ..niedługo stubborn na całej armii, czego jeszcze brak reroll to wound na cała armie?...theudulf pisze:
Życie jest piękne, koniec cholernych Swordmasterów z trzaskaniem 2/3 atakami z ASF, tak samo bohaterowie!!!!
Tez o tych skrzydłach myślałem, ale ktoś mnie wyprowadził z błędu, że przynajmniej w WH40K skrzydła nie są brane pod uwagę tylko korpus figurki.Grazbird pisze:dodatkowo, TLOS przytnie te wszystkie ogromne maszkary.
ja tam czuję radosny dreszczyk emocji przed 8 edycją.
TLOS nie będzie aż taki tragiczny- wreszcie będziemy mieć prawdziwe lasy a nie bezkarne chowanie się smoka za kawałkiem zielonego dywanu.
Taki Bloodek z rozłożonymi skrzydłami już się nie schowa za domkiem....
LUBGrazbird pisze: Taki Bloodek z rozłożonymi skrzydłami już się nie schowa za domkiem....
Dla mnie TLOS to jakaś porażka się wydaje ze względu na takie idiotyzmy jak powyżej.Wilqu pisze:Co do TLOS już widzę masy strzelców na podstawkach do nieba.....
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.